Senin catlatma ignenin kacinci gunuydu bugun?Insallah hayirlara vesiledir canim cok meraktayiz bakalim kafaya tamyayim diyorum ama 1 gun aklima gelmese obur gun geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin catlatma ignenin kacinci gunuydu bugun?Insallah hayirlara vesiledir canim cok meraktayiz bakalim kafaya tamyayim diyorum ama 1 gun aklima gelmese obur gun geliyor
canım elinde fazla test varsa yap nlacak yaptıklarınıda atma koyulaşma olursa ignenin etkisi değildir çünkü günden güne silikleşir koyulaşmazYa dun yaptim 9. gundu cok cok silik varpa yok arasiydi; bilmiyorum bence 10 gune kalmaz artik catlatma ignesi ya...
var gecen ay 10 tane almistim internetten yarin sabah yapacagim.canım elinde fazla test varsa yap nlacak yaptıklarınıda atma koyulaşma olursa ignenin etkisi değildir çünkü günden güne silikleşir koyulaşmaz
hadi inşallah olmuştur canım ya hayırlısıylavar gecen ay 10 tane almistim internetten yarin sabah yapacagim.
Insallah da bilmiyorum belki enfeksiyondur bu akinti da emin olamiyorum simdi karnim ve belim agrimaya basladi mesela...hadi inşallah olmuştur canım ya hayırlısıyla
Allah hayırlara çıkarsın inşallah..Kizlar hayirlisi olsun dun gece ruyamda hamile oldugumu gordum :))
canım bende bu ay hsg çekildim çekildikten bir hafta sonra agrım geçmişti ama son bir kaç gündür çok yogun agrım var inşallah enfeksiyon değildirInsallah da bilmiyorum belki enfeksiyondur bu akinti da emin olamiyorum simdi karnim ve belim agrimaya basladi mesela...
hsg yapiyormus biraz galiba? ben bilmiyorum hsgyi de hafif hafif agriyor dayanilamayacak gibi olmasa da var... Daha once bir kere idrar yollari enfeksiyonu gecirmistim yine boyle olmustu.canım bende bu ay hsg çekildim çekildikten bir hafta sonra agrım geçmişti ama son bir kaç gündür çok yogun agrım var inşallah enfeksiyon değildir
Canim belki gec dollenmedir veya bekle biraz daha stres yapma :)Kızlar adet gecikmemin 5.günü ve Hala adet olmadım bugün kan tahıllı yaptırdım 2.0 sonuç yani negatıf kasık agrısından başka belırtı yoktu çok hafif o da moralim çok bozuk ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olsun
Geldi cnm normal adetim hayırlısı bklmHadi yaa lekelenme mi yoksa direk adet mi kuzum? Benim de belirtiler başladı 21inden erken gelecek heralde bu sefer![]()
Hayırlı olsun :)Merhabalar arkadaşlar bat 14 ekimdi geçti hafif ağrılarım vardı ama adet olmadım bugün test yaptım control net diğer kisim hafif silik çıktı resim ekleyecegim ekleyebilirsem bı bakar mısınız lütfen?Eki Görüntüle 2198713
Kesin sonuç mu sizce bu silik çıkması normal mi?Hayırlı olsun :)
Aslında çok silik değil. Bizim silik dediklerimizi biri görür diğeri göremez :) bu bariz belli. Çok yeni evet kan tahlili verin netleşsin.Kesin sonuç mu sizce bu silik çıkması normal mi?
Çok heyecanlandım :) sagolunnnAslında çok silik değil. Bizim silik dediklerimizi biri görür diğeri göremez :) bu bariz belli. Çok yeni evet kan tahlili verin netleşsin.
Yok silik degil daha ne olsun, ne heyecanli ya pozitif :) Tebrikler :)Merhabalar arkadaşlar bat 14 ekimdi geçti hafif ağrılarım vardı ama adet olmadım bugün test yaptım control net diğer kisim hafif silik çıktı resim ekleyecegim ekleyebilirsem bı bakar mısınız lütfen?Eki Görüntüle 2198713
Çok teşekkür ederim. Ama çizgi silik ya emin olamadım MMM :)Hayırlı olsun :)