• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden kimseye soylemeden :110:
Ben olsam öyle yaparım da kendimden pay biçtim canım... Kimyasal gebelik olur bi şey olur allah korusun aksi bi durum olursa kendi derdin yetmiyor gibi bi de insanlara açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Sen söylemek istiyorsan söyle tabi ki. Hemen de içselleştirmişim gebeliğini :)

Ben olsam öyle yaparım da kendimden pay biçtim canım... Kimyasal gebelik olur bi şey olur allah korusun aksi bi durum olursa kendi derdin yetmiyor gibi bi de insanlara açıklama yapmak zorunda kalıyorsun. Sen söylemek istiyorsan söyle tabi ki. Hemen de içselleştirmişim gebeliğini :)
Yaaa çok haklısın aslında bu akşam acile gideceğim test için bakalım inşallah hayırlısıyla sonuç alırım

B blanche_ea S Savladati M MrsRed

Kızlar beni merak etmişsiniz kıyamam size ben ya ❤️ :) Valla çok duygulandım okurken :KK61:

tugcegk tugcegk kuzum sana da ayriyeten çok teşekkür ederim ,sen de merak etmişsin :)
Canlarım benim.

Çenem yüzünden banlanmıştım :oops: BDV kendini beğenmişlerle dolu :KK67:

Ay valla özledim burayı ya. B blanche_ea test mi yaptın canım sen,, güzel haberler bekliyoruz inşallah rüyan çıkar :)

Bu arada testinin pozitif olduğunu bile bile " bilemedim ki negatif mi acaba" diye gözümüze sokan arkadaş sana da teessüf ederim :KK57: Bayağıdır da yoktun ki sen, bunun için mi geldin?

Neyse neyse. Gözün aydın .

Y yaprakali kuzum senin de sorununu okudum, eşin neden seni istemesin canım..
Lütfen üzülme herşey yoluna girecek merak etme ❤️

S Savladati canımm :) Sen bana mesaj mı atmaya çalıştın, vallahi beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ederim :)

Fit mutlu anne Fit mutlu anne sen de regl olmuşsun kuzum, inşallah umutlar kasıma :)

Son düzenleme:
Maşallah o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım valla :) Greensey Greensey senin regl geçmişti, oldun mu canım

slm kızlar bide kendimi buraya atayım . bu KK'da olmasa derdimizi anlayan yok En Büyük KK

Hoş geldin Rabia , kızlar bu topik beni çok etkiledi olumlu yönde, çok fazla duygulanıyorum okurken ve herkese dua ediyorum.. inşallah bu yıl hepimize Şans getirir..
Canım benim inşallah, Allah razı olsun

Back
X