• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar Adetimin bugün 6. Günü geçecek ama hala gelmedi testlerde negatıf her şey o kadar boş gelıyor ki artık keyif almıyorum ben

Kuzum senin bat bugun değilmiydi sende ki durumlar ne... Ha birde bni ekle yeni bat 4 Kasım gelmeyesice:silah::KK20:inş Kasım annelerinden listeye giriş yapıcamm:dua::KK33:

ben dün akşam regl oldum balım :)

ayy inşallah canım ya Kasımın ilk annesi sen ol Allahın izniyle :)
Aydına gidecektin balım gitmedin mi

Günaydın kızlar Adetimin bugün 6. Günü geçecek ama hala gelmedi testlerde negatıf her şey o kadar boş gelıyor ki artık keyif almıyorum ben
Günaydın canım .

söktürücü mü alsan. Rahatlarsın en azından

ben dün akşam regl oldum balım :)

ayy inşallah canım ya Kasımın ilk annesi sen ol Allahın izniyle :)
Aydına gidecektin balım gitmedin mi
Gidicem kuzum bu haftayı değerlendirip öyle gideyim diyorum :KK48::KK70:inş bu ayçk daha bereketli gecer.. Sende bnde hepimiz o mutluluğunu aynı anda yaşarız :dua:

Gidicem kuzum bu haftayı değerlendirip öyle gideyim diyorum :KK48::KK70:inş bu ayçk daha bereketli gecer.. Sende bnde hepimiz o mutluluğunu aynı anda yaşarız :dua:
Allah iyiliğini versin ya (:
Aminn canım benim :dua:

günaydın kızlar, aranızda yeniyim bat günüm 1-2 Kasım. Çatlama iğnesi olalı 5.günüm inşallahhhhhh hasta olmammmmmm :dua:

Günaydınn :) bata 7 gün var. Lekelenme başladı bugün... Ya polip ten kaynaklı, ya da ovulasyon geç oluyor. Doktor yumurta yeni büyüyor demişti bir hafta önce... Bugünü de değerlendirelim içimde kalmasın. Cumartesi doktora gidicem zaten. Güzel günler olsun hepimiz için artık güneşi ben de görmek istiyorum.

çok teşekkür ederim. allah kimseye aratmasın:dua: benden önce daha çok bekleyen varsa önce onlara sonra benim gibi yeni başlayanlara nasip etsin inşallah:dua:

amiiinnn :dua:

Günaydınn :) bata 7 gün var. Lekelenme başladı bugün... Ya polip ten kaynaklı, ya da ovulasyon geç oluyor. Doktor yumurta yeni büyüyor demişti bir hafta önce... Bugünü de değerlendirelim içimde kalmasın. Cumartesi doktora gidicem zaten. Güzel günler olsun hepimiz için artık güneşi ben de görmek istiyorum.

Günaydın canım, ben anlamadım geç mi yumurtlama oldu :)
yani bata 7 varsa bu neden yerleşme olmasın ki :)
Kuzum napim beklemişken iki üç gün daha bekliyim dedim:KK24:

İyi yaptın balım bol bol değerlendir kocişi görmiycen bi süre he :)

İyi yaptın balım bol bol değerlendir kocişi görmiycen bi süre he :)
Dimi :KK70:tadı damağımda kalsın... Şaka bi tarafa zor oluyor ya her gün duş almak hele namaz kılıyosan büyük bi yükmüş gibi geliyor . :KK4:

Back
X