gyno yazıyordu unuttum tam adini canim iliski yasakti amasana suan zaten iliski yasakti kuzum kullan istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gyno yazıyordu unuttum tam adini canim iliski yasakti amasana suan zaten iliski yasakti kuzum kullan istersen
Hamdolsun canım iyiyimAynn kuzum sen nasılsın ....
ebe 2 gün kullan dedi canım. yani demek istediğim adeti falan geciktirir mi ya da yumurtlama falan olmazsa diye korkuyorum. henüz yumurtam çatlamadı benimgyno yazıyordu unuttum tam adini canim iliski yasakti ama
Yok kuzum ya iyiyim çok şükür okuyorum her yazılanı ama yazacak birşey olmadığından yazmadım inş bi kaç gün sonra mutlu haberi veririm diye hayal kuruyordumHamdolsun canım iyiyimseni biraz keyifsiz gördüm

benim hic gecikmem olmadi canımHamdolsun canım iyiyimseni biraz keyifsiz gördüm
ebe 2 gün kullan dedi canım. yani demek istediğim adeti falan geciktirir mi ya da yumurtlama falan olmazsa diye korkuyorum. henüz yumurtam çatlamadı benim![]()
Ne zaman çektirdin? Benim çektirdiğim gün olmuştu birazcıkKızlar bu hsg sonrasi karni agriyan oldu mu? Simdi simdi agrisi basladi...![]()
ayy hadi inşallah canımın içi yaaYok kuzum ya iyiyim çok şükür okuyorum her yazılanı ama yazacak birşey olmadığından yazmadım inş bi kaç gün sonra mutlu haberi veririm diye hayal kuruyordum![]()

benim hic gecikmem olmadi canım
bisey degil canim benimayy hadi inşallah canımın içi yaa
Tamam tatlım çok teşekkür ederim :)
İnş kuzum Bnim yaayy hadi inşallah canımın içi yaa![]()

R4bi4 canım nasılsın ebeyle tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah Rabbim sonuca ulaştırsın:) benim arkadaşımın yengesinin 2 senedir olmuyodu o da ebeyle tedaviye başladı 2 ay sonra hamile kaldı darısı sana olsun gerçekten güvendiğin biriyse söylediklerini aksatma olur inşaallah:)
bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah 
Benim oldu ama çok hafif, belde kasıklarda oldu , regl sancım çok olur normalde onun ağrısı kadar yoktu , ama ben narkoz almadığım için gitmeden yrıö saat önce ağrı kesici içmiştim , belki onun etkisidir.Kızlar bu hsg sonrasi karni agriyan oldu mu? Simdi simdi agrisi basladi...![]()
tmm canim bildiririm zaten dedigin gibi netten baktim hsgden sonra birsuru kisi boyle gecikme yasamis normal yaniohh, kafan dağılır biraz balım. Boşver gelen gidiyor :))
Bizlere bildir kuzum doktor ne diycek
O zaman söktürücü falan al bir an önce gelsin adetün, ferahlarsın canım benim. ama geçen yumurtan çatlamıştı sanki. bi beta da yaptır balımtmm canim bildiririm zaten dedigin gibi netten baktim hsgden sonra birsuru kisi boyle gecikme yasamis normal yani
Amin canım Rabbim hasretinizi sonlandırsın inşaallah.. ben iyiyim kuZum elhamdulillah :)canımın içi, Allah razı olsuninşallah Rabbim nasip ederse olur
bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah
Sen nasılsın balım
Kuzum nasılsın ya sana birsey danışcam Bı arkadaşım eşinin tahlil sonuçlarını yollamış ama Bn anlamıyorum bi bakar mısın sana zahmetAmin canım Rabbim hasretinizi sonlandırsın inşaallah.. ben iyiyim kuZum elhamdulillah :)
Rabbim daim eylesin inşallah balım :)Amin canım Rabbim hasretinizi sonlandırsın inşaallah.. ben iyiyim kuZum elhamdulillah :)
Ben de sonunda gecen hafta doktora gittim. Fitil verdi ozellikle sordum, kullanırken korunmaya gerek olmadığını söyledi..hangisini kullandın kuzum, yumurtlama döneminde kullanılır mı acaba
tmm cnm yaptircam insallahO zaman söktürücü falan al bir an önce gelsin adetün, ferahlarsın canım benim. ama geçen yumurtan çatlamıştı sanki. bi beta da yaptır balım
Ben de sonunda gecen hafta doktora gittim. Fitil verdi ozellikle sordum, kullanırken korunmaya gerek olmadığını söyledi..