• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamdolsun canım iyiyim ❤️ seni biraz keyifsiz gördüm
Yok kuzum ya iyiyim çok şükür okuyorum her yazılanı ama yazacak birşey olmadığından yazmadım inş bi kaç gün sonra mutlu haberi veririm diye hayal kuruyordum :dua::dua:

R4bi4 R4bi4 canım nasılsın ebeyle tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah Rabbim sonuca ulaştırsın:) benim arkadaşımın yengesinin 2 senedir olmuyodu o da ebeyle tedaviye başladı 2 ay sonra hamile kaldı darısı sana olsun gerçekten güvendiğin biriyse söylediklerini aksatma olur inşaallah:)

R4bi4 R4bi4 canım nasılsın ebeyle tedaviye başlamışsın hayırlı olsun inşaallah Rabbim sonuca ulaştırsın:) benim arkadaşımın yengesinin 2 senedir olmuyodu o da ebeyle tedaviye başladı 2 ay sonra hamile kaldı darısı sana olsun gerçekten güvendiğin biriyse söylediklerini aksatma olur inşaallah:)

canımın içi, Allah razı olsun ❤️ inşallah Rabbim nasip ederse olur :dua: bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah :dua:
Sen nasılsın balım

Kızlar bu hsg sonrasi karni agriyan oldu mu? Simdi simdi agrisi basladi... :KK43:
Benim oldu ama çok hafif, belde kasıklarda oldu , regl sancım çok olur normalde onun ağrısı kadar yoktu , ama ben narkoz almadığım için gitmeden yrıö saat önce ağrı kesici içmiştim , belki onun etkisidir.

tmm canim bildiririm zaten dedigin gibi netten baktim hsgden sonra birsuru kisi boyle gecikme yasamis normal yani
O zaman söktürücü falan al bir an önce gelsin adetün, ferahlarsın canım benim. ama geçen yumurtan çatlamıştı sanki. bi beta da yaptır balım

canımın içi, Allah razı olsun ❤️ inşallah Rabbim nasip ederse olur :dua: bu ebeye gidip bebişi olmayan birini tanımıyorum canım Allah takdir ederse ebe de vesile olur inşallah :dua:
Sen nasılsın balım
Amin canım Rabbim hasretinizi sonlandırsın inşaallah.. ben iyiyim kuZum elhamdulillah :)

Back
X