- 22 Ekim 2018
- 318
- 297
- 23
- 34
4 gun var adetime ve akintim yok öyle acaba gene mi umut yok diyorum amaYok canım sanmıyorum :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gun var adetime ve akintim yok öyle acaba gene mi umut yok diyorum amaYok canım sanmıyorum :)

Hiç bilmiyorum canim belki sürpriz olur sana =)4 gun var adetime ve akintim yok öyle acaba gene mi umut yok diyorum ama![]()
Gecmis olsun simdilik normale dönmüş seninkicanım ben ilacı bitiremedim toplasan 15-16 gün kullanmışımdır. o ara başka sağlık sorunlarım vardı, ama normale dönmüştü. Dereotunun öyle bir yan etkisi olduğunu bilmiyordum kuzum, ki ben tadını sevmediğim için ilaç kullanmayı tercih ettim :) bir de lahana, turp, brokoli falan tüketmemek gerekiyor.
Hormonlar öyle bir şey ki sürekli inişli çıkışlı haldeler :)
Hiç bilmiyorum canim belki sürpriz olur sana =)
bi de adetin 3. günü hormon testi net sonuç veriyor canım sen o gün mü yaptırdınGecmis olsun simdilik normale dönmüş seninkiAy evet nasıl denk getiricez biz bunları bilemiyorum
![]()
Ben bu ayı es geçtim gibi canım :)Inşallah sende durumlar ne :)
Nden gibiBen bu ayı es geçtim gibi canım :)

ilişki yasağım var yumurtlamayı kaçırdım :))))Nden gibi![]()
Evet o gün aile hekiminde yaptrmıştım ama çok stresli ve yoğun bi dönemdeydim.insallah düşmüştür diye ümit ediyorum Bu ay kadın doğumda diğer hormon değerleriyle birlikte hepsini yaptıracağımbi de adetin 3. günü hormon testi net sonuç veriyor canım sen o gün mü yaptırdın
Yaaa kötü olmuş olsun bi daha ki ay daha dikatli çalışırsınilişki yasağım var yumurtlamayı kaçırdım :))))
kesin stres etkilemiştir balım, inşallah normal çıkar değerlerinEvet o gün aile hekiminde yaptrmıştım ama çok stresli ve yoğun bi dönemdeydim.insallah düşmüştür diye ümit ediyorum Bu ay kadın doğumda diğer hormon değerleriyle birlikte hepsini yaptıracağım
Yaaa kötü olmuş olsun bi daha ki ay daha dikatli çalışırsın![]()
Insallah tatlım regli bekliyorum bakalımkesin stres etkilemiştir balım, inşallah normal çıkar değerlerin![]()
peki baska doktora gittinmi canim hala yuksekmi tshKadın Doğuma git kuzum orda bakıyorlar zaten tsha yüksekse dahiliyeye git ben hamile olduğum halde 3.19len kadın doğumcu sırf erken çıkmak için sorun yok dedi gitti onlara göre hiç sorun yok zAten
Evet malesef öyle oldu :) iyi ki evde testim kalmadı da eczaneye gitmeyi unutup sabredebiliyorum birazcık :) 15 aydır zengin ettim valla eczaneleriİnşallah canım ya.. Inşallah , Rabbim gönlüne göre versin. Senin işler bitti, kendini dinleme belirti arama dönemin başladı demek :) aynen öyle oluyor insan, test yapıyor, inanmayıp yine test yapıyor falan derken cepte para kalmıyor :))
bende pek birşey yok canım ama dün ütü yaptım ütü yapana kadar ayakta kaldığım sürece belim çok ağrıdı daha sonra oturdum ağı falan kalmadı daha sonra mutfak toplamaya gittim gene aynı şekilde aşırı bir bel ağrısı hatta reglim erken geldi sanıp lavaboya koştum ama yok yine geçip uzandım ağrı falan kalmadı anlayamadımGünaydın kizlarrr bat 2 benimde bel ağrısı ve uyku hali var geliri olursa eğer![]()

bende pek birşey yok canım ama dün ütü yaptım ütü yapana kadar ayakta kaldığım sürece belim çok ağrıdı daha sonra oturdum ağı falan kalmadı daha sonra mutfak toplamaya gittim gene aynı şekilde aşırı bir bel ağrısı hatta reglim erken geldi sanıp lavaboya koştum ama yok yine geçip uzandım ağrı falan kalmadı anlayamadım![]()