Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımm bat a son 11 günGüzel haberlerini bekliyoruz canım benim :)

Canım benim de 11 gün kaldı çıkmaz diye yapmıyorum :)Benim 10 gün kaldı kahvaltıda yedgm bisey dokndu sanrm midem biraz kötü hemen hamilige vurmak istemyrm ama test yapsam silikte olsa çıkmaz dmi![]()
![]()
ayy çok üzüldüm emeklerine kuzum yaa.. neyse dediğin gibi cana gelmemiş ya buna şükür..
R4bi4 canım yeni bat 6 aralık geldi yine benimki :)
İnşallah canımm bat a son 11 gün![]()
Benim 10 gün kaldı kahvaltıda yedgm bisey dokndu sanrm midem biraz kötü hemen hamilige vurmak istemyrm ama test yapsam silikte olsa çıkmaz dmi![]()
![]()
Valla bir yöntem olsa bir iç günde anlsln keskeeCanım benim de 11 gün kaldı çıkmaz diye yapmıyorum :)
BilemrdimmmEvet canım şükürler olsun
Valla U Umithepvar ı ben de merak ediyorum kuzum. sesi çıkmıyor epeydir. inşallah iyidir
6 Aralık senin bebiş haberini alacağımız gün olsun canııımm:)
Heyecanlısın epey canım :)
sence çıkar mı canım![]()
Ayy inşallah canım ama bana çok uzak geliyo artık o haberi almak nasibimde yok heraldeEvet canım şükürler olsun
Valla U Umithepvar ı ben de merak ediyorum kuzum. sesi çıkmıyor epeydir. inşallah iyidir
6 Aralık senin bebiş haberini alacağımız gün olsun canııımm:)
Heyecanlısın epey canım :)
sence çıkar mı canım![]()
Zaman hızlı geçiyor :)Ya canım daha dün gibi öğrenmiştin hamileliğini diğer topikte maşallah doğum yapmışsın bile Allah analı babalı buyutsun insallah
Amin canım miniği öp kokla benim için![]()
Hep söylerim canım, herşey kafada bitiyor gerçekten. Sürekli kafaya takarsak beyin bunu tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum..O yuzden kafan rahat olsun lütfen :)Ayy inşallah canım ama bana çok uzak geliyo artık o haberi almak nasibimde yok heralde![]()
Hayırlı cumalar dilerim canımNasılsınız kızlar hayırlı Cumalar![]()
çok afedersiniz sanki üstüm başım b.k kokuyo gibi, biraz önce her zaman yediğim tatlıdan yiyeyim dedim tadı iğrenç geldi tükürdüm. Öğle saatlerinde çıkartacak kadar çok midem bulandık Hoşgeldin canım :) Allah hayırlara çevirsin bize güzel haberler ver inşallah canımcım :)Huhu ben geldimm , koku ve tat alma zevkim bozuldu, herhangi rahatsızlığımda yok ama bu ay yine şüpheler içindeyim.çok afedersiniz sanki üstüm başım b.k kokuyo gibi, biraz önce her zaman yediğim tatlıdan yiyeyim dedim tadı iğrenç geldi tükürdüm. Öğle saatlerinde çıkartacak kadar çok midem bulandık
hadi inşallah bu ay olsun
ayy hadi bakalımmHoşgeldin canım :) Allah hayırlara çevirsin bize güzel haberler ver inşallah canımcım :)
Bat gününe kadar takmıyorum aslında ama bat günleri depresyon günlerim sanırımmHep söylerim canım, herşey kafada bitiyor gerçekten. Sürekli kafaya takarsak beyin bunu tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum..O yuzden kafan rahat olsun lütfen :)
inşallah canım aminZaman hızlı geçiyor :)
Allah razı olsun canım. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.