• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 10 gün kaldı kahvaltıda yedgm bisey dokndu sanrm midem biraz kötü hemen hamilige vurmak istemyrm ama test yapsam silikte olsa çıkmaz dmi;) ;)

ayy çok üzüldüm emeklerine kuzum yaa.. neyse dediğin gibi cana gelmemiş ya buna şükür..

Evet canım şükürler olsun :dua:
Valla U Umithepvar ı ben de merak ediyorum kuzum. sesi çıkmıyor epeydir. inşallah iyidir ❤️

R4bi4 R4bi4 canım yeni bat 6 aralık geldi yine benimki :)

6 Aralık senin bebiş haberini alacağımız gün olsun canııımm ❤️❤️:)

İnşallah canımm bat a son 11 gün :halay:

Heyecanlısın epey canım :)

Benim 10 gün kaldı kahvaltıda yedgm bisey dokndu sanrm midem biraz kötü hemen hamilige vurmak istemyrm ama test yapsam silikte olsa çıkmaz dmi:KK66: :KK66:

sence çıkar mı canım (:

Evet canım şükürler olsun :dua:
Valla U Umithepvar ı ben de merak ediyorum kuzum. sesi çıkmıyor epeydir. inşallah iyidir ❤️

6 Aralık senin bebiş haberini alacağımız gün olsun canııımm ❤️❤️:)

Heyecanlısın epey canım :)

sence çıkar mı canım :-)
Ayy inşallah canım ama bana çok uzak geliyo artık o haberi almak nasibimde yok heralde :(

Ya canım daha dün gibi öğrenmiştin hamileliğini diğer topikte maşallah doğum yapmışsın bile Allah analı babalı buyutsun insallah
Zaman hızlı geçiyor :)
Allah razı olsun canım. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.

Ayy inşallah canım ama bana çok uzak geliyo artık o haberi almak nasibimde yok heralde :KK43:
Hep söylerim canım, herşey kafada bitiyor gerçekten. Sürekli kafaya takarsak beyin bunu tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum..O yuzden kafan rahat olsun lütfen :)

Huhu ben geldimm , koku ve tat alma zevkim bozuldu, herhangi rahatsızlığımda yok ama bu ay yine şüpheler içindeyim. :süslü: çok afedersiniz sanki üstüm başım b.k kokuyo gibi, biraz önce her zaman yediğim tatlıdan yiyeyim dedim tadı iğrenç geldi tükürdüm. Öğle saatlerinde çıkartacak kadar çok midem bulandık :KK17::KK17::KK17: hadi inşallah bu ay olsun

Huhu ben geldimm , koku ve tat alma zevkim bozuldu, herhangi rahatsızlığımda yok ama bu ay yine şüpheler içindeyim. :süslü: çok afedersiniz sanki üstüm başım b.k kokuyo gibi, biraz önce her zaman yediğim tatlıdan yiyeyim dedim tadı iğrenç geldi tükürdüm. Öğle saatlerinde çıkartacak kadar çok midem bulandık :KK17::KK17::KK17: hadi inşallah bu ay olsun
Hoşgeldin canım :) Allah hayırlara çevirsin bize güzel haberler ver inşallah canımcım :)

Hep söylerim canım, herşey kafada bitiyor gerçekten. Sürekli kafaya takarsak beyin bunu tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum..O yuzden kafan rahat olsun lütfen :)
Bat gününe kadar takmıyorum aslında ama bat günleri depresyon günlerim sanırımm

Back
X