senin hikayen zaten inanılmaz umut veriyor canım. sağlıkla bebeğini kucağına da alırsın inşallah

bizde de eşimde sperm sayıda azlık sorunu var, morfoloji de %1, hareketlilik iyi ama.. 1 senemizi de doldurduk, bakalım neler olacak bundan sonra..
canım umarım ağrıların falan o sıkıntılar geçmiştir, mesele de neyse hallolmuştur.
şu an en önemlisi senin ve kuzunun sağlığı
ilk denemede hamile kalabilmen mucize gibi canım. demek ki bünyen buna müsait, öyle düşün.
eşinin durumu da toparlanınca yine olacaktır, kafana çok takma bence..
benim eşim de testi tekrar edecek. sayı vs. düşük olması halinde iki kez test yapıyorlarmış, durumu netleştirmek için. . eğer gene düşük değerler olursa, herhalde ilaç-takviye-vitamin bir şey yazarlar diye düşünüyorum.. siz de belli bir yola girmişsiniz, takviye alması ve sigarayı bırakması çok güzel gelişmeler. senin de kendiliğinden adet olman iyi bir şey. gene yap olmadı soğan suyu, bir toparlasın vücudun.
canım gene araya günler geldi, bat günümü bugün olarak söylemiştim sanırım. nitekim geldi kırmızılar..

yeni bat ı şimdilik söylemeyeyim, gidişata göre haber veririm kuzum. stresli olayları da geride bıraktım gibi inşallah.. sende durumlar nasıl? regl biti mi

eşin ya da sen doktora gidecek misiniz, nasıl bir yol izleyeceksin merak ettim canım. ebe nasıl önerilerde bulunmuştu mesela??
hadi hayırlısı canım, inşallah şifa olur..
canım benim öncelikle, Allah rahmet eylesin. inan yüreğim cız etti. mekanı cennet olsun, size de sabır dilerim.
ama dediğin gibi, hayat da devam ediyor. insan bir süre sonra yine kendi derdine düşüveriyor. inşallah biz de bunca sabrımızın meyvesini alırız en yakın zamanda..
senin son zamanlarda adet gecikmelerin bu kürlerden dolayı mı acaba? istersen ihmal etme, doktora görün yavrum. eşinle ne düşünmüştünüz? en son kendinize biraz zaman tanıyordunuz diye hatırlıyorum. ben yukarıda da yazdığım gibi, tekrar bir doktor sürecine giricem sanırım..
bu arada gene
@Zeyah3917 a yazarken esprini konuşturmuşsun, bayılıyorum senin bu yazı tarzına biliyorsun :))
zeyahçığım da inşallah iyidir, ufak tefek zorluklar da olsa, tadını çıkarıyordur bu sürecin diye tahmin ediyorum :)