- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Cnm malesef oyle fiytlarrKizlar bugun doktora gittim ister al ister alma catlatma ignesi 100 tl dedi eczaneden. Bu kadar pahalimi bilgisi olan varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm malesef oyle fiytlarrKizlar bugun doktora gittim ister al ister alma catlatma ignesi 100 tl dedi eczaneden. Bu kadar pahalimi bilgisi olan varmi
İyi sabır ediyorsun kız yap tabi :) bende yoktur diyordum imkansız diyordum hamiş kaldığım ay için :))Kuzu gelmedi de yktr yaa nerde bizde o sans :) hayirlisi bakalim gideym yapaym bari gecti sonucta ya herru ya merriu :)) siz nasilsiniz baklmm
Yok kuzum silik bnde Duruyor ama resimde farklı duruyotesti yeni yapmıştın herhalde kuzum yapar yapmaz çekmişsn fotoyu. kurulduktan sonra da aynı mıydı.
Kuzum Bnce var inş adı üstünde mucize değil mi bebişSizilar aklimi karistiriyr bana engel oluyor be yavruu ne bilemm insallah gelmistir ama uzuldum ya ck kuzenim icin o da etkilemistir bnce..
Ahh ahh elimde ki testte silik resimde koyu çıkıyor dur şimdi yine yapıcam... Çünkü bugün hiç akıntım yok dün çoktu .Yok gibi ama yarına silikleşir bence canım
Kuzum Bn 3 kere aldım fiyatlar öyle malesef femera da 115 tll hersey çok pahalı istersen kuzu yumurtalar yeterince buyudüyse havuca dadan etkisi kanıtlanmıştır işe yarıyor.. 4 kez doktor gel sabah iğnenin yapıcaz dedi Bn o gün hep havuç yedim suyunu tükettim.. Sabah gittiğimde doktor maşallah gerek kalmamış kendiliğinden çatlamış dedi..Kizlar bugun doktora gittim ister al ister alma catlatma ignesi 100 tl dedi eczaneden. Bu kadar pahalimi bilgisi olan varmi
Bu testte belli olur inşallah kuzum.Ahh ahh elimde ki testte silik resimde koyu çıkıyor dur şimdi yine yapıcam... Çünkü bugün hiç akıntım yok dün çoktu .

Bazı aylar benim de öyle oluyo da için rahat etmiyosa bi git canımBnm 4 5 ped dolmuyor cnm işte 2 3 anca öyle çok aşırı yoğun da gelmiyor zaten
Aynen kuzum Bnim ki arıyor aşkım ne oldu biliyor musun diyorum korkarak ne oldu aşkım diyo bnde yumurtam çatladı diyorum.. Bana manyaksın sen diyo dün ayakları diktim öyle yatıyordum bnım ki Allah siz kadınlara akıl fikir versin diyo Bn karımla değil sanki minareyle yatıyorum diyoBu testte belli olur inşallah kuzum.
Benimde koyu bugün eşim diyo daha tam olmamış yarın ben diyorum olmuş kaçırcaz. Bizi bu ovülasyon testleri de mafetti![]()
Tüm kolaylık onlara verilmiş olaylar bizim vücudumuzda gerçekleşiyo biz masumuzAynen kuzum Bnim ki arıyor aşkım ne oldu biliyor musun diyorum korkarak ne oldu aşkım diyo bnde yumurtam çatladı diyorum.. Bana manyaksın sen diyo dün ayakları diktim öyle yatıyordum bnım ki Allah siz kadınlara akıl fikir versin diyo Bn karımla değil sanki minareyle yatıyorum diyo![]()
Dimi ya yap kenara çekil ohh misTüm kolaylık onlara verilmiş olaylar bizim vücudumuzda gerçekleşiyo biz masumuz![]()

alemsin şekerçok ya daha kırmızı çıbıkları yakalıcam da etçemdee hey yavrum hey
![]()
Yok kuzum silik bnde Duruyor ama resimde farklı duruyo
Amiiin canım benim amiiin kaçıncı gün bugün gecikmede? gelen yok demi hala ?:)Kuzumm keske bnde heycanlanabilsem ne bileyim gelir diyrm bekliyrmm bugun ise gc kalmasam yapicaktm test sizlamalara ragmen ama ise gec kalinca kaldi kuzum yaa..bakalim nasip Rabbim buyuk sizlamalar oldugundn ckta umudum yk ama bellide olmaz tabii hayirlisi insallah
canim birde ben burda okumustum ama net hatirlamiyorum yumurtam 22 ml olmus cok buyuk doktor olmaz demis diye okumustumKuzum Bn 3 kere aldım fiyatlar öyle malesef femera da 115 tll hersey çok pahalı istersen kuzu yumurtalar yeterince buyudüyse havuca dadan etkisi kanıtlanmıştır işe yarıyor.. 4 kez doktor gel sabah iğnenin yapıcaz dedi Bn o gün hep havuç yedim suyunu tükettim.. Sabah gittiğimde doktor maşallah gerek kalmamış kendiliğinden çatlamış dedi..
Ben öyle birsey duymadım kuzum 20 olunca. Çatlıyor diye biliyorum senın ki kaç olmuşcanim birde ben burda okumustum ama net hatirlamiyorum yumurtam 22 ml olmus cok buyuk doktor olmaz demis diye okumustum
canim benim 22 mm olmus ama akdam misafirlerim vardi gidip alamadim yarin alsam diyorum ama ya yarin catlarsa ne yapsamkiBen öyle birsey duymadım kuzum 20 olunca. Çatlıyor diye biliyorum senın ki kaç olmuş
çatlamış sanki balım silikleşmişValla kuzum BİR daha yaptım şimdi resim de farklı çıkıyor .