Kimyasal mı oldu acaba yaacnm ama elimde degil teste baksana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal mı oldu acaba yaacnm ama elimde degil teste baksana
aynen canim haklisin boyle olunca insan yikiliyor gecmeden birdaha yapmicamKimyasal mı oldu acaba yaadoktorlar o yüzden diyor ya Gününüz geçmeden yapmayın kimyasalı yakalıyorsunuz diye
( haklısın kuzum ne diyeyim
Baya belli canım inşaallah sıkı sıkı tutunur annesine Emin olmak istersen iki gün sonra tekrar yap bence :)
Benimde göğüs ağrım hatta adet olmuşum gibi rahim ağrım vardı canım gebelikle adet belirtileri aynı zaten olumlu düşün olumlu olsun inşaallahYok be kardeşim, bi göğüs ağrısı var o da oluyor her ay zaten. Regli bekliyorum![]()
Canım ne sorunu çıktı eşinde ?hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim tedavi sonuç verir umarım, eşimede birşey yansıtamıyorum, zaten üzülüyor, onda bir sorun çıkcağını düşünmemiştim hiç bir sorun varsa bendedir diyordum
![]()
Bazı arkdslar teste gorms sonra kimysalms okudm uzuldm regl gününden sonra kan tahlili yaptrmya karar verdim. Burda okuyunca ben de hamile olms gibi seviniyordm arkdslarn. Inşallah hepimize nasip eder bana da.Baya belli canım inşaallah sıkı sıkı tutunur annesine Emin olmak istersen iki gün sonra tekrar yap bence :)
Sen bilirsin tatlım ... maalesef kimyasal üzücü oluyo ama kimyasal bile olsa döllenme olduğunu ve doğal yolla olabileceğini söylüyor doktorlar canım seninki inşaallah sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur annesine :)Bazı arkdslar teste gorms sonra kimysalms okudm uzuldm regl gününden sonra kan tahlili yaptrmya karar verdim. Burda okuyunca ben de hamile olms gibi seviniyordm arkdslarn. Inşallah hepimize nasip eder bana da.
Sperm sayisi az canim olan spermlerinde hareketi yavasCanım ne sorunu çıktı eşinde ?
Yanaşıyor mu peki bırakmaya canım.yok canım kot giymez hiç ama çok sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söyledi
Benimde göğüs ağrım hatta adet olmuşum gibi rahim ağrım vardı canım gebelikle adet belirtileri aynı zaten olumlu düşün olumlu olsun inşaallah![]()
HSG yaptrmktn ceknyrdm çok. Yaa inşallah gelsin guzel teyzeleri sağlıcakla. Daha aileme bile soylemedm sizlerle burda kalbimizi paylsyrz ne güzelSen bilirsin tatlım ... maalesef kimyasal üzücü oluyo ama kimyasal bile olsa döllenme olduğunu ve doğal yolla olabileceğini söylüyor doktorlar canım seninki inşaallah sağlıklıdır ve sıkı sıkı tutunur annesine :)
Kiz ne oyunu resmi buyultmeden goruluyoooo :)) masallahhhh saglikla tutunsun insallah yavrucakkArkadaşlar inşallah sizler ailem gibisiniz ilk burda paylastim inşallah beynimin oynu değil. Hepimiz burdan güzel haberler aliriz çok heyecanlndm inşallah
Cnm gecms olsn rektal kanama nedir iyisin demi bebis ugruna kendimizden gectk vala sunu yapmayaym hamileysem bunu yapmayayim hamileysemSelam kızlar, nasılsınız? Ben bu ayı pas geçiyorum. Rektal kanamam var sebebi bulunmadı henüz o yüzden bu ay denemicem bebek, önce sağlığımı bi elime alayım hayırlısıyla
Test yap canım durduğun kabahatKızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen
Cnm ben gunde bire dusurdum sigarayi gercktn istediktn sonra oluyr tamamen kopamadim henuz hem is yeri ortami hem yemek sonrasi sendromlari derken 1 tane iciyrm..gercektn istediktn sona yapilabilir eger esin gercektn cocuk fikrini benimsemisse yapar sikma canini ilaclari sifa olsn bebiisinizi getirsin size insallahSperm sayisi az canim olan spermlerinde hareketi yavas
Merhaba canım,Kızlar amh testim 1.5 çıktı sizce nasıl değerim?
Çakşır denediniz mi canım etkili oluyo keçiboynuzu özü falan ?Sperm sayisi az canim olan spermlerinde hareketi yavas