Tabi yazarımGebelik takibi aynı
Tek sorun SGK karşılamaması
Sorunca bana yazar misiniz
Suat bey 5500
Selim bey 5000 dediler bana ve diğer doktorlar
Valla gerçekten Doğum fiyatları çok uçmuş.
Benim 6000 tl özel sağlık sigortası limitim var o yetmiyor düşünün. Pembe mavi Hastanesi̇ duruma göre üzerine 2-3 bine yakın para eklemem gerektiğini söyledi .
Medicabil Hastanesi̇ güzel ve uygun ama orada iyi bir bayan doktor bulamadım
medikabil e gidiyordum gebelik takibi icin yasadıgım sorunlardan mutevellit takibimi artık o hastanede yaptırmayacagım. su haftadan itibaren hem dogum icin hem de gebelik takibi icin diger ozel hastaneleri arastırıyorum.
medicana hakkında bilgi paylasacak olan var mı?
cekirge doruk?
esentepe?
hayat hastanesi?
Medicabilden neden vazgeçtinizmedikabil e gidiyordum gebelik takibi icin yasadıgım sorunlardan mutevellit takibimi artık o hastanede yaptırmayacagım. su haftadan itibaren hem dogum icin hem de gebelik takibi icin diger ozel hastaneleri arastırıyorum.
cekirge doruk?
esentepe?
hayat hastanesi?
Medicabilden neden vazgeçtiniz
Ben jimer hastasıyım ama bir kere medicabil Oktay beye gittim
Doktordan memnun kaldım ancak yenidoğan ünitesinin. Çok vasat olduğunu duydum vazgeçtim
Esentepe Emel hanıma da iyi diyorlar
Jimerde de Nuray hanım. A
Üzüldüm sizin adınıza ama geneli böyle sanırımyarıyolda kaldım medikabilde. takibimi recep bey yapıyordu, fakat adam inanılmaz garantici, sogukkanlılıgı elden bırakmamak adına aklınıza gelebilecek tum felaket senaryolarını anlatıyor da anlatıyor. ikili test sırasında tek basıma karar veremem bir de oktay bey gorsun dedi, peki dedik. oktay bey gordu bizi dısardıda yapılacak nifty teste yonlendirdi. binbirturlu zahmetle istenilen testi yaptırdım. oktay bey'den testin sonucunu gostermek icin randevu almak istedim. aldıgım cevap:
beyefendi beni kabul edemezmis!
sebep: once ona degil recep beye gitmisim!
bildigin esnaf mantıgı, niye once benim dukkanıma gelmedin. saka gibi,
ortada kaldım. aklınıza gelebilecek tum felaketleri anlatıp sizi dısardan teste yonlendiriyorlar sonra vay efendim ben takibini yapamam.
sabah sabah yine gerildim.
oyle iste, allah mecbur bırakmasın, bir daha mı asla.
bir de koridorda yok oda suslemesi, yok serbet ikramı, yok su fotografcı gelsin muhabbetinden fenalık gelmisti. asırı ticari! her istenilen teste acaba buna gerek mi var yoksa benden para mı kazanma derdindeler diye dusunur olmustum
çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlı muayenesi 90 lira.medikabil e gidiyordum gebelik takibi icin yasadıgım sorunlardan mutevellit takibimi artık o hastanede yaptırmayacagım. su haftadan itibaren hem dogum icin hem de gebelik takibi icin diger ozel hastaneleri arastırıyorum.
cekirge doruk?
esentepe?
hayat hastanesi?
Üzüldüm sizin adınıza ama geneli böyle sanırım
Şimdi nerdesiniz
Bizim de bebeğimiz tüp bebek
Tüp bebeğe de genetik tarama yaptırdık hastalık var mi diye sağlıklı çıkan embriyoyu koyduk
Ona rağmen dr um bizden de fetal DNA istedi
2500 tl bayıldık tabi
Benim doktorum da 21. Haftaya kadar cinsiyet söylemede nazlandı
O kadar para verdim değişebilir diye soylemedi
16. Haftada Acıbadem’e ücret ödeyip orda öğrendim kız oldugunu
Benim dr da acayip pimpirik
Biraz da kendi takibimi kendim yaptım gibi sanki
Hep ben birşeyler sorunca anlatıyor
Sürekli kendim araştırma içindeyım
Geçen hafta kontrole gittim
280 tl benim dr muayenesi
Ellerim ayaklarımda şişme var diye
Kardiyologumuza çık benim yolladığımi söyle bir baksın dedi
Ben de salak gbi çıktım
Belki adam 75 yasında vardır :
İnan bir tansiyon ölçtü bir kalbimi dinledi
Dışarıya ödeme yap dedi girmem çıkmam bir dakika oldu ve 200 tl durduk yere o doktora para odedim
Bu kadar kolay mi ya
Ben 200 tl yi kolay mi kazanıyırum
Kendisteğimle şikayetim olarak gitsem tamam da
Durduk yere:)
Jimerde de Doğum sonrası foto cekşmşne ücret dahil diyorlar
Foto çekimi dedikleri hastanedeki kızların gelip amatör kamera ile cekimi imiş :)
Para alırken onu katıyırlar
İstemiyoruz deyince cekim ücretten düşülmuyor
Allah herkese yardım etsin
çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlı muayenesi 90 lira.
İnsallah hayırlısı neresi ise orası olsun sizin içinvallahi dediklerinizin herbirine kelimesi kelimesine katılıyorum. az uz paralar degil odedigimiz ustelik. saglıkla kucagınıza almanızı diliyorum kızınızı. bende dun ogrendim kızım olacagını, pek mutluyum su an:) bu hafta baska bir doktora artık karar vermem gerekiyor, hayırlısı bakalım.
tesekkur ederim moonyaz. 90 tl oldukca uygunmus. saglıkla kucagınıza alın yavrunuzu insallah siz de. arkadasım orada dogum yaptı gecen sene ama dısardan geldi dr'u. astarı yuzunu gecti oyle olunca da. hatice hanım'ı duymamııstım. sizin hastanede aytul hn varmıs sadece onu duymustum. bir inceleyeyim tekrardan.
Pahalı çok sıra beklenen maddiyat ağırlıklı bir hastaneacıbadem hastanesi hk bilgisi olan var mı
Allah razı olsun siz de inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız evladınızı.. aytül hanımı sadece bir kere gördüm anaç biri bana hatice hanımı tavsiye ettikleri için bir de doktorlar takvimi sitesinde bazı olumsuz yorumlar olduğu için aytül hnma devam etmedim..vallahi dediklerinizin herbirine kelimesi kelimesine katılıyorum. az uz paralar degil odedigimiz ustelik. saglıkla kucagınıza almanızı diliyorum kızınızı. bende dun ogrendim kızım olacagını, pek mutluyum su an:) bu hafta baska bir doktora artık karar vermem gerekiyor, hayırlısı bakalım.
tesekkur ederim moonyaz. 90 tl oldukca uygunmus. saglıkla kucagınıza alın yavrunuzu insallah siz de. arkadasım orada dogum yaptı gecen sene ama dısardan geldi dr'u. astarı yuzunu gecti oyle olunca da. hatice hanım'ı duymamııstım. sizin hastanede aytul hn varmıs sadece onu duymustum. bir inceleyeyim tekrardan.
kendisi çok donanımlı diye duydum ücret 180 lira :)Çekirge doruk sühendan hanım hakkında bilgisi olan var mı
Kendisine randevu almak çok zorÇekirge doruk sühendan hanım hakkında bilgisi olan var mı
İyi Bi doktor mu pekiKendisine randevu almak çok zor
Çok mu sıra oluyorKendisine randevu almak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?