2019 BURSA ÖZEL HASTANE DOĞUM ÜCRETLERİ

Çok mu sıra oluyor
Sıra olmayı bırak randevu alamıyorsun ben 1 ay önce aramıştım 20 günlük randevu dolu 20 gün sonra arayın dediler randevu alamadım . daha önceden gideb arkadaşlarımda randevusu olmasına rağmen 2 saat bekliyorlarmış kapısında

Pembe Mavi de yakinim doğum yaptı. Sezeryan.. Doktoru dışardanmiş 7500 TL.. ( Nisan 2019)

İnegöl Cihangir Hastanesi 2000-2500 TL aralığında
İnegöl Aritmi Hastanesi 2000-2500 TL aralığında

Muayene ücretleri
Cihangir 90 TL..
Aritmi 90-110 TL aralığında ( Mustafa Kır 110 TL )
Afşin Öztaş ( pembe mavinin eski doktoru İnegöl'de geri döndü özel muayene si var. Doğumu aritmide. Yaptırıyor doğum ücreti toplam 2500 ) muayene 150 TL..
İbrahim Yaşa ( Selenay tıp merkezi doğumu aritmide yaptırıyor 2000-2500 TL aralığında ) muayene 90 tl

Şuraya ilişeyim de takip edeyim. 2 sene önce Natal demet hanıma gidiyordum yine oraya gitmeyi planlıyorum. Doğum aritmide olmuştu hiç memnun kalmadım yeni hastane araştırıyorum. Medicana olabilir belki. Hayat hastanesine de çok uygun diyorlar ama çok eksik varmış diye duydum emin değilim

Bende dorukta Aytul hanıma gıdıyorum . Muayene 80. SSVD ıstedıgım ıçın onu tercıh ettm. Ama dogum ucretı sormaya korkuyorum. Tavır olarak cok ısındım çok anaç bırı

Orhangazi zeytin tıpın doğum ücretini bilen varmı acaba yada doğum memnun kalan varmı

Merhaba herkese bende Dr gülcan satır hanıma gidiyorum muayenehanesine çok memnunum ama doğum yaptırmıyor özeller çok para ilk doğumum devlette sezaryen oldu yine gülcan hanım yapmıştı yine devlet istiyorum bursa şehir hastanesi güzel dediler orada Dr var mı bildiğiniz? Özelde vereceğim doğum parası bebeğime kalsın diye düşünüyorum :)

Bende bursadayım düşünceniz çok mantıklı acaba şehir hastanesi iyi mi ve sıra almak falan zor mu

Kızlarrrrrrrrrr
bursa osmangazi aritmi hastanesi nagihan uzun kadın doğum uzmanına gidiyorum sizce nasıl bir doktor ?????
birde bir bebgin kalp atışı nzman duyulur ????

Konuyu 2021 fiyatları olarak hortlatabilirmiyim
Merak ettiğim
Pembe mavi ve Esentepe hastanesi doğum fiyatları nedir öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…