- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Sıra olmayı bırak randevu alamıyorsun ben 1 ay önce aramıştım 20 günlük randevu dolu 20 gün sonra arayın dediler randevu alamadım . daha önceden gideb arkadaşlarımda randevusu olmasına rağmen 2 saat bekliyorlarmış kapısındaÇok mu sıra oluyor
Ben gidemedim ama iyi olduğunu duydumİyi Bi doktor mu peki
Doğum ücreti ne kadar olacak peki ?çekirge doruk hastanesine gidiyorum hatice taşlı muayenesi 90 lira.
Hiç konuşmadıkDoğum ücreti ne kadar olacak peki ?
Ssvd doğum ücreti 6000 lira bugün öğrendik bizdeBende dorukta Aytul hanıma gıdıyorum . Muayene 80. SSVD ıstedıgım ıçın onu tercıh ettm. Ama dogum ucretı sormaya korkuyorum. Tavır olarak cok ısındım çok anaç bırı
Aaa doktora sordum bu kontrolumde 5000dediSsvd doğum ücreti 6000 lira bugün öğrendik bizde
Bende bursadayım düşünceniz çok mantıklı acaba şehir hastanesi iyi mi ve sıra almak falan zor muMerhaba herkese bende Dr gülcan satır hanıma gidiyorum muayenehanesine çok memnunum ama doğum yaptırmıyor özeller çok para ilk doğumum devlette sezaryen oldu yine gülcan hanım yapmıştı yine devlet istiyorum bursa şehir hastanesi güzel dediler orada Dr var mı bildiğiniz? Özelde vereceğim doğum parası bebeğime kalsın diye düşünüyorum :)
8 haftalıkken ancak duyulur . Nagihan hanım iyi bir doktorKızlarrrrrrrrrr
bursa osmangazi aritmi hastanesi nagihan uzun kadın doğum uzmanına gidiyorum sizce nasıl bir doktor ?????
birde bir bebgin kalp atışı nzman duyulur ????
Konuyu 2021 fiyatları olarak hortlatabilirmiyim
Merak ettiğim
Pembe mavi ve Esentepe hastanesi doğum fiyatları nedir öğrenebilirmhangı hastanede kaca dogum yaptınız sağlıkla buyutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?