Günaydın kızlar. Bugün dışarı çıktığımda yolda bir anne gördüm kucağında bebeği yağmurda ıslana ıslana bir yere gidiyordu. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Araba yok, şemsiye yok, yanında kimse yok. Yavrum ayakkabısız çoraplaydı. Kadıncağız nereye koşturuyorsa artık
Ya bendemi bir sorun var ben anlamadım.Ben bu havada atletle dolaşıyorum sanki 38 derece ateşim var gibi geziyorum Geceleri su gib. terliyorum. aşırı sıcaklıyorum. İçim yanıyor resmen.
Evet canim takvim yapmayi bilmiyorum. Ayrica isin acigi korkuyorum. Bi kese goreyim bi kalp atisi duyayim. Bebegimin benle olduguna bi emin olayim. Oyle koyayim diyorum.
Evet canim takvim yapmayi bilmiyorum. Ayrica isin acigi korkuyorum. Bi kese goreyim bi kalp atisi duyayim. Bebegimin benle olduguna bi emin olayim. Oyle koyayim diyorum.
Ya bendemi bir sorun var ben anlamadım.Ben bu havada atletle dolaşıyorum sanki 38 derece ateşim var gibi geziyorum Geceleri su gib. terliyorum. aşırı sıcaklıyorum. İçim yanıyor resmen.
Canim ikisine ayni anda gordum. Doktora biraz gec gittim 6+4duk. Duymadim ama gordum kalplerinin attigini. Kan degerim yuksek cikmisti arkadaslar da kesin ikiz demisti zaten