Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama genelde hamilelikte yanma oluyormuş. Damarlarımdan kaynar kaynar kan geçiyor sanki. Çalışıyorsan klimaları açman lazım gelebilir.Evdeysen vantilatör felan olmadan zor canım.Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım Allahm yardim etsin sana inşallah bende mi boyle olurum acaba son aylarda şuan usuyorum mesela hep yaza denk geliyor bide son zamanlar inşaallah yanmam icten içe
Allahm o gunleri göstersnde acarz artik klimaları napalmmTecrübeli anneler daha iyi bilir ama genelde hamilelikte yanma oluyormuş. Damarlarımdan kaynar kaynar kan geçiyor sanki. Çalışıyorsan klimaları açman lazım gelebilir.Evdeysen vantilatör felan olmadan zor canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Rabbim saglıkla sıhhatle kucagına almayı da nasip etsin inşallah canımKızlaaaarrrrr hamileyiiiimmmmmm
Evet canım, bende öyleydim oğlumda. Oluyor yanı :)Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama genelde hamilelikte yanma oluyormuş. Damarlarımdan kaynar kaynar kan geçiyor sanki. Çalışıyorsan klimaları açman lazım gelebilir.Evdeysen vantilatör felan olmadan zor canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Neden riskli gebelik bölümü?Merhaba arkadaşlar bugün kan sulandırıcı iğne yazdırmak için devlet hastanesi dedim Dr karnımdan baktı bir kese göründü 5.3m çok iyi on gün sonra kalp Atışıda olur ama ben sana bakamam riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi kendi druma devam edicem zaten oda ayın 25 de çağırmıştı beni
Tüp bebek olduğu için mi riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dediMerhaba arkadaşlar bugün kan sulandırıcı iğne yazdırmak için devlet hastanesi dedim Dr karnımdan baktı bir kese göründü 5.3m çok iyi on gün sonra kalp Atışıda olur ama ben sana bakamam riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi kendi druma devam edicem zaten oda ayın 25 de çağırmıştı beni
bunun sonucunu insallah sana perşembe günü söylerim
Gözün aydin canim tebrikler :)
Kacinci gün transferi oldun
2. Kan testin 4 katına çıkarsa ihtimal vardır canım Hayırlı olsun bebişin
bunun sonucunu insallah sana perşembe günü söylerimkese görmeye gidicez ve değerlerimiz 10 gün aynı canim hayirli olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Benim 3.gün emriyosuçok teşekkür ederim tatlım. 5.gün transferi oldum :)
Allah razı olsun canım. İnşallah öyle olur :)
Bana ikiz için düşük geldi benimki 600küsürdü ama ikiz gebe kalan arkadaşlarımız daha iyi bilir
Hem tüp bebek hem ben doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum troit hastasıyım ayrıca Akdeniz ateşi hastalığı var ilk kızımda da düşük tehlikem vardı oda 35 haftalık doğdu hepsi birleşince riskli oluyorTüp bebek olduğu için mi riskli gebelik bölümüne gitmen lazım dedi
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. Beta hcgyw ben 14. Gün baktırdım beşinci gün embriyorsu transfer edildi canım ikiz gebeyim inşallah değerim 2581 çıkmıştı. 10. Gün baktırmadımKızlaaaarrrrr hamileyiiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?