Kızlarrr slm herkese bir sorum var bu marketlerde hazır satılan turşular varya kavanozlarda çok canım çekiyor onlardan alıp 1-2 tane yesem acAba zararlımıdır ev yapımı bulamadım bilginiz varmı tüketiyormusunuz ??
Ev yapımı turşu bulup yiyebiliyorum ama malesef ki canım cips çekiyor 3 gündür aklımdan çıkmıyor evde kocaman cips paketi var ama dokunamıyorum napıcam bilmiyorum
Canım cips sorunu bende de var asiri baharatli cips cekiyor canim neyse patates cipsi ile korelttm ama bı iki tane yedim oturup bı paket yemedikten sonra bı sourn olacagini sanmıyorum sadece hiç bı faydasi yok canın cektyse azck ye
Benbirdost
canım bir kaç tane ye bazı markalarda katkı maddesi olmuyor üzerindeki etikete bakarak karar verebilirsin. Ben yaptım turşu ama bende yiyemiyorum
Kızlarrr slm herkese bir sorum var bu marketlerde hazır satılan turşular varya kavanozlarda çok canım çekiyor onlardan alıp 1-2 tane yesem acAba zararlımıdır ev yapımı bulamadım bilginiz varmı tüketiyormusunuz ??
Sağolun kızlar birazdan misafirliğe gidecez evdeki cipside götürecem orda kalabalık olunca bir iki tane anca düşer bana bu şekilde azcık yemiş olucam :)))