- Konu Sahibi Hayal Kocak
-
Bende de arada kasıkta ufak şeyler hissediyorum ama çok elle tutulur bir durum yok. Beklemek sıkıcı ya.Pazartesi yada salı yaparım canım ama hiç belirti yok arada kaşık ağrısı hariç bende genelde adet gunu gecitikten sonra belirti çıkar :)sende belirti varmı
Iki uc gundur mide bulantim var ben de unitliyim ama bir gun bile beklemek cok zor geliyorBenim daha çok var canım 7 yada 8 mart
Zaman geçmiyor ya haklısın VallahBende de arada kasıkta ufak şeyler hissediyorum ama çok elle tutulur bir durum yok. Beklemek sıkıcı ya.
Olabilir canım herkeste belirtiler farklı olurMide bulantisinin bukadar erken baslamasi normal mi olabilir mi acaba?
Test hemen yapmalimiyim yoksa yarinki gecikmeyi mi beklemeliyim sizceOlabilir canım herkeste belirtiler farklı olur
Bence yarını bekle az kalmış zaten:)Test hemen yapmalimiyim yoksa yarinki gecikmeyi mi beklemeliyim sizce
Yumurta tembelliği için ilaç var canım vermedi mi doktor. Bende de beyaz akıntı var ama tam emin değilim normal herzaman ki akintim kasik ağrısı var baska da bişey yokMerhaba, bat 1 mart pko var ama adetim düzenli doktor biraz yumurta tembelliği olduğunu söylemişti, 22 sinde beta 0.05 çıktı, bugün sabahtan beri miğde bulantım var ve kasıklarımda batmalar başladı birde beyaz akıntım var geç döllenmiş olabilir mi beta değeri gebelik varsa değişmişmidir
Yumurta tembelliği için ilaç var canım vermedi mi doktor. Bende de beyaz akıntı var ama tam emin değilim normal herzaman ki akintim kasik ağrısı var baska da bişey yok
sen yinede o güne kadar gün aşırı yap kalir inşallahTakvime göre pazar ovulasyon olucak ama düzensizliğim olduğu için tam emin olamıyorum . O gün de eşimle ayrı şehirlerde olmak zorundayız. Umarım spermler gerçekten 4 5 güne kadar yaşıyodur :)
Ovulasyon testi de almadım, geçen ay kullandım biraz gerdi o beni. bu ay düşünmiycem dedim bakalımm :) aranızda test yapan var mı kızlar bat yaklaşanlar vardı nr yaptınız?sen yinede o güne kadar gün aşırı yap kalir inşallah
Sıkıntı değil Of uyuyamıyorum ha oldum ha olacagımöFotolarin çok gelmesi beni epey gerdi ya. İlk defa foto paylaştım onuda çorba yaptım kaç tane geldi
Neden canım ne olduSıkıntı değil Of uyuyamıyorum ha oldum ha olacagımö
Canım o beyaz görüntüye aldanma . Buğu ilk idrarinla bir daha test yap Inşallah vardırKzlar bu teste bakın ben mi silik görüyorum yoksa yokmu kafam çok karışık
Canım daha günüme var beş gün geçsin biraz Daha salı yada çarşamba yaparımCanım o beyaz görüntüye aldanma . Buğu ilk idrarinla bir daha test yap Inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?