2019 dgs ye hazırlanıyoruz

Bende de oluyo ya ben bide çok işlem hatası yapıyorum yani okuduğumu yanlış yazıyorum elim başka yazıyo beynim başka. Bunu anlayabildin mi peki şimdi. İnsan bazen bişeye takılınca takılıyor
Azıcık mola verdim. Tekrar bakıcam daha jeton düşmedi

Napıyosun canım ben daha ev işlerini halledemedim hızlanmam lazım bugün kümelerden konu dinlemeyi planlıyorum
25 e yakın sayı kesir problemi çözdüm. Yarın akşam yemeği için bişiler hazırlamam lazım dinlenmesi için. Sonea yaş problemlerine başlarım

Merhaba arkadaşlar, bu gurubu yeni keşfettim maalesef. Benim de ikinci senem olacak inşallah her birimiz güzel sonuçlar alırız.
Aranızda aktif deneme çözen var mı? Geçen sene deli gibi deneme çözen ben bu sene yapamıyorum sonuçlar çok vahim bu konu da bana öneride bulunabilir misiniz?

Hoşgeldin. İlk kez gireceğim. Geç başlamam birazda sallamam nedeniyle konularım bitmedi henüz. Deneme çözmeye korkuyorum bu yüzden :) çabuk demorolize oluyorum. Sadece 1 kişi deneme çözüyo aramızda sanırım.

Anladım, o kişi inşallah mesajım görür.
En kısa zaman da konuları bitirip deneme çözmeye başlarsın inşallah :) hangi bölüm bu arada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…