2019 Ekim annesi olacaksan senide bekleriz ☺️

Hulya1993

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
163
122
103
32
Gebeligimin yarısındayim hem heyecan hemde korku var heyecanim ilk kez anne olacak olmamdan korkumsa doğumdan hem normal doğum isteyip hemde korkuyorum 😂 tabi hayırlısı zaten şuan bı bilgim de yok normal mi sezeryanmi olacak yavruma sağ salim kavusayimda önemli olan bu bence benim gibi Ekim annesi olacak olanlarıda beklerim bu foruma sizde yazın dertleşelim
😘 Benim oğlan tekmeleri saydiriyor yine ilgi istiyor sıpa 😂

Ben de nasipse Ekim annesiyim.
Benim de meleğim erkek. Zor riskli kanamalı sancılı oldu şükür şuan çok iyiyim melegimin tarama testleri her şey yolunda şükür. Allah nasip ederse normal doğum istiyorum çok araştırdım okudum. Bir sağlık sorunum olmazsa süreci nasıl yaşamam gerektiğinin farkındayım hiç korkmuyorum vücudum ne yapacağını biliyor ve bebeğim doğmayı biliyor diyorum. Hastaneme karar verdim gidip doğum haneyi gezdim , bayramdan sonra nasip olursa gebelik eğitimine katılıyorum. Hastane evime 10 dk uzaklıkta sancılar 5 dk da bire düşünce doğuma 5-6 saat kaldığının göstergesiymis o yüzden ben 5 dk nin altına inince hastaneye geçmeyi düşünüyorum böylece suni sancı alma ihtimalim düşecek. Sancıları nasıl karsilamam gerektiğini öğrendim şimdiden . Gebelik eğitiminde daha çok şey ogrenecegimi düşünüyorum

Ben Ekim annesi olacagım insallah. 2.gebeliğim...ilki erkek, bu da erkek ins. 2 hafta önden gidiyor benim kuzu bakalım.bayramdan sonra ayrıntılı usg var. Simdiden heyecanlıyım. Hepimize hayırlı doğumlar.
İlki sezeryandı benim bu arada. Son haftaya kadar makat gelişiydi. Bekledik dönmedi

Ben Ekim annesi olacagım insallah. 2.gebeliğim...ilki erkek, bu da erkek ins. 2 hafta önden gidiyor benim kuzu bakalım.bayramdan sonra ayrıntılı usg var. Simdiden heyecanlıyım. Hepimize hayırlı doğumlar.
İlki sezeryandı benim bu arada. Son haftaya kadar makat gelişiydi. Bekledik dönmedi
Kaçıncı ayda söylerler normal veya sezeryan olacağımı siz tecrubelisiniz rabbim sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Biz 39. Haftaya kadar normal diye devam ettik. Hatta doktor sezeryan günü verdiğinde o gün döndüyse eve geri yollayacağım ona göre demişti ama dönmedi.

Kaçıncı ayda söylerler normal veya sezeryan olacağımı siz tecrubelisiniz rabbim sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Biz 39. Haftaya kadar normal diye devam ettik. Hatta doktor sezeryan günü verdiğinde o gün döndüyse eve geri yollayacağım ona göre demişti ama dönmedi.

Back
X