Kaçıncı ayda söylerler normal veya sezeryan olacağımı siz tecrubelisiniz rabbim sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinBen Ekim annesi olacagım insallah. 2.gebeliğim...ilki erkek, bu da erkek ins. 2 hafta önden gidiyor benim kuzu bakalım.bayramdan sonra ayrıntılı usg var. Simdiden heyecanlıyım. Hepimize hayırlı doğumlar.
İlki sezeryandı benim bu arada. Son haftaya kadar makat gelişiydi. Bekledik dönmedi
Biz 39. Haftaya kadar normal diye devam ettik. Hatta doktor sezeryan günü verdiğinde o gün döndüyse eve geri yollayacağım ona göre demişti ama dönmedi.Kaçıncı ayda söylerler normal veya sezeryan olacağımı siz tecrubelisiniz rabbim sizinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
İlk bebeğimi 20.haftadan sonra hissetmeye baslamıstımMerhabalar benimde minnoşum erkek ama ben tekme fln hissedemiyorum
İlk hamileleliğim normal mi acaba
Nasip isi belli olmaz yani hayırlısı ile alalimda kucaklarimizaBiz 39. Haftaya kadar normal diye devam ettik. Hatta doktor sezeryan günü verdiğinde o gün döndüyse eve geri yollayacağım ona göre demişti ama dönmedi.
Benimde ilk hamileligim bebekten bebeğe değişen bı durum anlaşılanMerhabalar benimde minnoşum erkek ama ben tekme fln hissedemiyorum
İlk hamileleliğim normal mi acaba
Rabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah canım benimMerhaba hanimlar benim de ilk gebeligim ve Allahin izniyle kizim olucak bende sizler gibi cok heyecanliyim
Rabbim hepimizi bir avazda kurtulup kucagimiza almayı nasip etsinBende Ekim annesi olucam insallah kızım olucam ilk bebek bı baska
Cok sagol canim. Amin hepimizin yavrularini bagislasinRabbim kucağına almayida nasip etsin inşallah canım benim
Amin inşallahRabbim hepimizi bir avazda kurtulup kucagimiza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?