- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
Aynen vallahi söyleseler inanmazdımevet ilk denememiz. 6 tane kaldı inşallah gerek kalmaz kullanmaya yaa. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah güzel haberler veririz birbirimize ❤
Orta kalite demek oluyor inşallah tutunurlar bebişlerimiz bizeMerhaba. 5.gun 3bc nin bana acilimini yapabilecek olan var mi? Bugun transferimin 5.gunu heyecanla bekliyorum
Bu 3.tedavim fakat kalitesiyle alakali hic bilgi almamistim. Bunda merak ettim. Herkesin gonlune gore versin allahOrta kalite demek oluyor inşallah tutunurlar bebişlerimiz bize
Tamam canım sende mutlaka haber ver. Valla elimde 1 tane var Cumartesi yapmayı düşünüyorum eğer şeytan aklımı çelmezseBu kadar olur vallaİletişimde kalalım, inşallah en güzel haberleri veririz. Test yaparsan falan da yaz mutlaka
Bnm de 1 tane var ozmn bn de ctesi yapım yarın kendmi oyalıymTamam canım sende mutlaka haber ver. Valla elimde 1 tane var Cumartesi yapmayı düşünüyorum eğer şeytan aklımı çelmezseonun harici dediğim gibi kan Pazartesi verecem.
Bnm de 1 tane var ozmn bn de ctesi yapım yarın kendmi oyalıym
Cnm merhaba ayni gun transfer olmusuz bnde 18i nde aksam 4 bucuk gibi oldum transferimi sen nasilsin belirtin falan varmi acaba ben test taotim simdilik negatif cikti moralim de bozuldu birazErken gebelik testi yapanınız var mı . Ben yarın yapacağım galiba dayanamayıp. Transfer günümü saymazsam yarın 6.gün
Canım bende 18inde saat 12 gibi oldum. Belirtim alt karın ağrısı var sağa sola dönerken eğilirken ağrı var. Ama maalesef ki crinone jel kullanıyorum yan etkilerine bi baktıö alt karın ağrısı... yazıyor çok üzüldüm. Test yapmaya cesaret edemedim ben daha. Elimde de sadece 1 tane var. Ne zaman yapsam bilemedim. Sen ne zaman yaptın testi. Erken yapmışsın galibaCnm merhaba ayni gun transfer olmusuz bnde 18i nde aksam 4 bucuk gibi oldum transferimi sen nasilsin belirtin falan varmi acaba ben test taotim simdilik negatif cikti moralim de bozuldu biraz
Erken gebelik testi mi yaptınız. Belirtiniz var mı sizinCnm merhaba ayni gun transfer olmusuz bnde 18i nde aksam 4 bucuk gibi oldum transferimi sen nasilsin belirtin falan varmi acaba ben test taotim simdilik negatif cikti moralim de bozuldu biraz
Canim bebim bu 3. Tup bebebegim diger 2si de tutmustu ama dusuk olfu malesef ilkinde 3. Gu den itibaren cikmaya baslamisti cok silik 2. Trabsferimde 7. Gunden itibaren baslamisti simdide 2 embriyo koyuldu 5. Gun cikar diye dusundum 3. Gunden beri yapiyorum yine normal testlerden ama cikmadiCanım bende 18inde saat 12 gibi oldum. Belirtim alt karın ağrısı var sağa sola dönerken eğilirken ağrı var. Ama maalesef ki crinone jel kullanıyorum yan etkilerine bi baktıö alt karın ağrısı... yazıyor çok üzüldüm. Test yapmaya cesaret edemedim ben daha. Elimde de sadece 1 tane var. Ne zaman yapsam bilemedim. Sen ne zaman yaptın testi. Erken yapmışsın galiba
Yok cnm normal test yaptim benErken gebelik testi mi yaptınız. Belirtiniz var mı sizin
Anladım canım bende yarın yapayım ilk idrarla o halde. Kararsızdım erken mi acaba diye. Ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. T çizgisi hafif kırmızıydı ama onlara güvenmiyorum hamile değilken de öyle çıkıyordu bazenYok cnm normal test yaptim ben
İnşallah hamilesindir sen de kalpten diliyorum bunu üzme şimdiden kendini. Kan sonucunu alana kadar.Evet cnm malsef jel yapiyor o agrilari ama bebim tutan iki gebeligimde de cok agrilarim olmsutu ama bunda hic belirtim yok cok korkiyorum cnm ya sen ne zman yapacaksin test
Ins cnm bnm cok sagol allah razi olsun rabbima hepimizin emekelrinin karsiligini verisn ins cok zor beklemek cok yiprandim ama yine de hayirlisi neyse o olsun diyorum cnm bakalim yapmaya devam edicem ben sabah ve aksam test yapiyorum erken gebelikde 8. Gunde falan yaparim sanirim cnmİnşallah hamilesindir sen de kalpten diliyorum bunu üzme şimdiden kendini. Kan sonucunu alana kadar.
Evet cnm ovulasyon adet zmaani yaklastikca da koyu cikiyor ama ins seninki bebsitendir kuzum erken gebelik yapabilirsin snde ins cikacaktir senin tek embriyomu cnm ilk denemen miAnladım canım bende yarın yapayım ilk idrarla o halde. Kararsızdım erken mi acaba diye. Ovulasyon testi yaptım dün ve bugün. T çizgisi hafif kırmızıydı ama onlara güvenmiyorum hamile değilken de öyle çıkıyordu bazen
Çok sağol canım. Evet tek embriyo 5.gün embriyosu. 6ab idi.Evet cnm ovulasyon adet zmaani yaklastikca da koyu cikiyor ama ins seninki bebsitendir kuzum erken gebelik yapabilirsin snde ins cikacaktir senin tek embriyomu cnm ilk denemen mi
Senin ?Evet cnm ovulasyon adet zmaani yaklastikca da koyu cikiyor ama ins seninki bebsitendir kuzum erken gebelik yapabilirsin snde ins cikacaktir senin tek embriyomu cnm ilk denemen mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?