- 21 Ağustos 2008
- 636
- 330
- 628
- 33
Canim benimde 5. Gun 5aa 2 tane transfer edildi diger transfer olup tutan embriyolarim en kotu kaliteydi ama ikisi de tutmustu simdi doktorum kaliteleri cok guzel tutacak ins dedi ama boyle test de de cikmayonca bi belirti falan da hissetmeyince kesin tutmadi diyorum suan moralim alt ust oldu resmen ins yaniliyorumdur cnm yaSenin ?
Canım hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da çok fazla. Lütfen kan verene kadar olumsuz düşünme.Canim benimde 5. Gun 5aa 2 tane transfer edildi diger transfer olup tutan embriyolarim en kotu kaliteydi ama ikisi de tutmustu simdi doktorum kaliteleri cok guzel tutacak ins dedi ama boyle test de de cikmayonca bi belirti falan da hissetmeyince kesin tutmadi diyorum suan moralim alt ust oldu resmen ins yaniliyorumdur cnm ya
Ins dedigin gibi olur cnm bakalim yine de icim rahat etmesi icin testi tekrarlicam hergun pozitif gorursem yazarim yine sana seninde hayirli guzel habelrini bekliyorum ins cnmCanım hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da çok fazla. Lütfen kan verene kadar olumsuz düşünme.
Teşekkür ederim canım bende yarın haberdar ederimIns dedigin gibi olur cnm bakalim yine de icim rahat etmesi icin testi tekrarlicam hergun pozitif gorursem yazarim yine sana seninde hayirli guzel habelrini bekliyorum ins cnm
Tmm cnm sndende guzel haber bekliyorum insTeşekkür ederim canım bende yarın haberdar ederim
Ara ara bıcak saplanması gbi ağrılarım oluyo göğüslerim şişti ve çok hassaslaştı bilmiyorum ki belirti mi bunlar inşallah öyledir yarın test hayırlı haberler alırız inşallah hepimizinvictus34 cnm nasılsın var mı bi gelişme Ağrı falan
Yaa hadi inşallah belirtidirAra ara bıcak saplanması gbi ağrılarım oluyo göğüslerim şişti ve çok hassaslaştı bilmiyorum ki belirti mi bunlar inşallah öyledir yarın test hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz
İnşallah canım Allah hepimizi güldürsün bir an evvel bebişlerimize kavuşmamızız hayırlısıyla nasip etsin inşallahYaa hadi inşallah belirtidir❤
Sen ne durumdasın canım belirtiler ve ağrı anlamındainvictus34 cnm nasılsın var mı bi gelişme Ağrı falan
Test yaptın mı bu aradaTamam canım sende mutlaka haber ver. Valla elimde 1 tane var Cumartesi yapmayı düşünüyorum eğer şeytan aklımı çelmezseonun harici dediğim gibi kan Pazartesi verecem.
Test yapmadım canım sabah adet olacakmış gibi ağrı oldu bi kaç dk sonra geçti benimde göğüslerim bayağı dolgunlaştı ağırıyo arada da midem bulanıyo başka da bişey yok bunlarda ilaç yan etkisi işte bilmiyorum yarın kan vercem sabahSen ne durumdasın canım belirtiler ve ağrı anlamında
Aynı durumdayız birebir. İkimiz de yarın hayırlı haberler alırız inşallahhTest yapmadım canım sabah adet olacakmış gibi ağrı oldu bi kaç dk sonra geçti benimde göğüslerim bayağı dolgunlaştı ağırıyo arada da midem bulanıyo başka da bişey yok bunlarda ilaç yan etkisi işte bilmiyorum yarın kan vercem sabah
AmiinnnnAynı durumdayız birebir. İkimiz de yarın hayırlı haberler alırız inşallahh
Selam bahçeci fulyaya mı gidiyorsunuzCnm merhaba ayni gun transfer olmusuz bnde 18i nde aksam 4 bucuk gibi oldum transferimi sen nasilsin belirtin falan varmi acaba ben test taotim simdilik negatif cikti moralim de bozuldu biraz
Ben geçen sefer tutmadı diye hissediyodum ve tutmadı bu sefer tuttu gibi hissediyorum bu gece uyuyamıcam kesinAmiinnnn❤ Hiç bişey hissetmiyorum oldumu olmadımı diye
Selam cnm hayir benim doktorum banu kumbak medikalpark florya cnmSelam bahçeci fulyaya mı gidiyorsunuz
İnş tutmuştur canım iyi düşün iyi olsunBen geçen sefer tutmadı diye hissediyodum ve tutmadı bu sefer tuttu gibi hissediyorum bu gece uyuyamıcam kesinbeklemek çok zor
1 saat. Geçmek bilmeyen 1 saatİnş tutmuştur canım iyi düşün iyi olsunHastanedemi yaptıracan tahlili ben başka yerde yaptıracaktım ama oraya gelcem. Acaba kaç saate çıkıyo sonuç bilgin varmı
sakin ol hayirlisi neyse o olsun hakkinda1 saat. Geçmek bilmeyen 1 saatçok stresliyim
Amin canım hepimiz için inşallahsakin ol hayirlisi neyse o olsun hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?