2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Canim benimde 5. Gun 5aa 2 tane transfer edildi diger transfer olup tutan embriyolarim en kotu kaliteydi ama ikisi de tutmustu simdi doktorum kaliteleri cok guzel tutacak ins dedi ama boyle test de de cikmayonca bi belirti falan da hissetmeyince kesin tutmadi diyorum suan moralim alt ust oldu resmen ins yaniliyorumdur cnm ya

Canım hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da çok fazla. Lütfen kan verene kadar olumsuz düşünme.

Canım hiç belirtisi olmayıp hamile kalan da çok fazla. Lütfen kan verene kadar olumsuz düşünme.
Ins dedigin gibi olur cnm bakalim yine de icim rahat etmesi icin testi tekrarlicam hergun pozitif gorursem yazarim yine sana seninde hayirli guzel habelrini bekliyorum ins cnm

Sen ne durumdasın canım belirtiler ve ağrı anlamında
Test yapmadım canım sabah adet olacakmış gibi ağrı oldu bi kaç dk sonra geçti benimde göğüslerim bayağı dolgunlaştı ağırıyo arada da midem bulanıyo başka da bişey yok bunlarda ilaç yan etkisi işte bilmiyorum yarın kan vercem sabah

Aynı durumdayız birebir. İkimiz de yarın hayırlı haberler alırız inşallahh

Ben geçen sefer tutmadı diye hissediyodum ve tutmadı bu sefer tuttu gibi hissediyorum bu gece uyuyamıcam kesin beklemek çok zor
İnş tutmuştur canım iyi düşün iyi olsun Hastanedemi yaptıracan tahlili ben başka yerde yaptıracaktım ama oraya gelcem. Acaba kaç saate çıkıyo sonuç bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…