2019 haziran ayı dondurulmuş embriyo transferi süreci

Kızlar bugün 4. Günüm ve adet sancısı çekiyorum 5. Gün embriyosu 5aa idi.transferin ilk 2 günü de arada kasık agrısı yaşadım ama bugün daha fazla sizcede eğer yerleşmeyse geç değil mi.bu ağrının sebebi nedir

Kızlar bugün 4. Günüm ve adet sancısı çekiyorum 5. Gün embriyosu 5aa idi.transferin ilk 2 günü de arada kasık agrısı yaşadım ama bugün daha fazla sizcede eğer yerleşmeyse geç değil mi.bu ağrının sebebi nedir

Canım benim de bugün 6. Gün..
Aynı yazdıkların bendede oldu..
Simdi de ara ara adet olacakmış gibi ağrı hissediyorum gidip geliyor..
Benim bide bacaklarım çekiliyor sanki..
Bide azcık yurudummu yoruluyorum..
Hayırlısı olsun hakkımızda bekleyip göreceğiz...

Merhabalar benimde bugün 3.günüm test günü 10 haziran bu 4.denememiz insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz

Canım benim de bugün 6. Gün..
Aynı yazdıkların bendede oldu..
Simdi de ara ara adet olacakmış gibi ağrı hissediyorum gidip geliyor..
Benim bide bacaklarım çekiliyor sanki..
Bide azcık yurudummu yoruluyorum..
Hayırlısı olsun hakkımızda bekleyip göreceğiz...
Evet ya bildign adet ağrısı inşallah hayırlısı olur canım

Benim olmau galiba bugün 11.gün ve idrar testi yaptım çkması demek ki tutmadı. Gene hayal kırıklığı yarn test günüm nrmalde kan vermeye gtsem mi gitmesem mi bilmiyorum:(

Çok çok silik telefonla çekince görnmüyo bn bakımca çıplak gözle zor görüyorm mesela çizgiyi anlamadım :(

Aşılama da bende ohss oldım. 1 aşılama yaptırdım ve bu işlerden ödüm koptu. Kötü bir merkezdi. O yüzden en iyi merkezi ve doktoru seçtim tekrar kötü şeyler yaşamamak için ve çok yumurtam dondurulsun tekrar tekrar uğraşmamak ilaç almamak için vücuduma. Şişli memoriale gittim bana uzaktı ama gittim.. çok şükür ki şimdi hamileyim.geriyede 5.gün birinci kalite 6 embriyom kaldı çok şükür. Çok yumurta toplandı diye (15) 2 adet dinlenip öyle transfer oldum. İnan öyle daha iyi oluyor. Sabır ...
canım 20 yumurtadan 18 i çöp 2 si can çekişiyor . Bugün haberini aldım. Nasip kısmet

Banada dondurulmuş transferden 4 gün çnce ovitrelle yapıldı sanırım arkadan gelen yumurta kiste dönüşmesin diye yapılıyor,kişinin yumurta durumuna göre doktor karar veriyor
bunu öğrendiğim çok iyi oldu canım, benim transfer haziranda idi fakat kist oluşmuş opu dan sonra hiç ilaç vermemişti doktorum bana. bi çok kişiye doğum kontrol hapı verilmis opu dan sonra burdan öğrendiğim kadarıyla. bu ay doğum kontrol hapı verdi kist i eritsin diye. umarım erir😔

kızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti

kızlar transferlerinizi adetin kacinci günü yapıldığını lütfen yazar mısınız bi de rahim kalınlığı ne kadar olduğunca transferler gerçekleşti
Adetimin 20.günü yapıldı. Rahim kalınlıpı da tutması için en iyi kalınlık 9 ve 10mm arası. Benim 10mmkn yapıldı tuttu çok şükür

Back
X