• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhabalar; benim son regl tarihim 2 Şubat ve biraz önce erken gebelik testi yaptım. Çok şükür çift çizgiyi gördüm☺️ Doğum tarihi 9 Kasım görünüyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Tebrik ederim sağlıcakla büyüsün bebeginiz:)

IMG_20190224_231610.webp
kızlar hele bi şuraya bakıverin. Neler görüyosunuz ☺☺☺ . Bekliyorum yorumlarınızı.

Negatif gbi duruyor canm ya da resimde belli dgil adetine kac gun var
5 gün var henüz. Kuzenlerimde gördüğünü söylüyo. Gözlerim mi inat hala görüyorum ama çatlicam sinirlendim artık.

Merhabalar; benim son regl tarihim 2 Şubat ve biraz önce erken gebelik testi yaptım. Çok şükür çift çizgiyi gördüm☺️ Doğum tarihi 9 Kasım görünüyor. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Eğer varsa testinizin fotosunu atar mısınız lütfen. Sat tarihlerimizin arasında 1 gün var. Bende test yaptım var mı yokmu anlamadım öyle silik ki.

Eğer varsa testinizin fotosunu atar mısınız lütfen. Sat tarihlerimizin arasında 1 gün var. Bende test yaptım var mı yokmu anlamadım öyle silik ki.

Büyük olan erken gebelik testi; küçük olanıda biliyorsunuz zaten. İnşallah sizinde vardır. Biliyorsunuz döllenme zamanı ile ilgili.

Eklentiler

• A032A203-2D71-4030-A694-CF9148EB4B90.webp
    A032A203-2D71-4030-A694-CF9148EB4B90.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 140
Var canım var ben gördüm yarın bi tekrarla :) bide nazlaniyorsun düşünmüyorum diye :))
Bu testin adi ne canm
:halay:nazlanmak değilde çok tereddütte kaldım gerçekten. Ama şimdide bak halime işte. İnşallah vardır. Miratech. Eşim aldı.

Canım fotoğrafta belli olmuyor olabilir, sen görüyorsan vardır. İnşallah vardır.
Gördüm görmesine de .Bugün sağlık ocağında bidaha yaptırdım çıkmadı. Ama beklemedik testi ben dün bi 5 dk falan beklemiştim. Ebe belki erkendir dedi. Bi arkadaşım gördü eve giderken sende bi değişiklik var hamile misin diye sordu. Şu son 1 haftada bilmem kaçıncı duyuşum:işsiz:

Gördüm görmesine de .Bugün sağlık ocağında bidaha yaptırdım çıkmadı. Ama beklemedik testi ben dün bi 5 dk falan beklemiştim. Ebe belki erkendir dedi. Bi arkadaşım gördü eve giderken sende bi değişiklik var hamile misin diye sordu. Şu son 1 haftada bilmem kaçıncı duyuşum:işsiz:
Erken olabilir tabiki, senin beklenen adet ne zaman

Back
X