• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
sağol canım normalde bugün 5+3 ama kese 6+1 , bebek 5+6 dedi bende şaşırdım önde mi gidiyo oluyo bu durumda dedim hayır henüz çok küçük olduğu için tahmini hesaplıyor ultrason dedi bilemedim
Senin bebiş bizden büyük benim daha 4-5 hafta civarıymış ☺️

aa bunu da bilmiyodum yaa ne çok şey varmış bilmediğim 😂 sorarım canım mutlaka ama doktor 12 haftadan önce dinletmiyoruz dedi çok küçük olduğu için bi ısı gidiyormuş ama burdaki arkadaşlar hep dinliyor anlamadım ben
İlk kalp atışını duyduğunda sor bakalım bi 😀 aman işte bir sürü olay var bi de nub var mesela 😀 aslında sağlıklı sıhhatli olduktan sonra ne önemi var ama merak işte 😂

Evet hemen söndürüyor 😊 ben de hamilelik öncesi de vardı şimdi daha yoğun. O zaman da kullanıyordum.

C.tesi aksami gidicem dr.a fenalardayim hala 😂
Umarim bende de ise yarar
Istifram olmamasina ragmen 2 kg verdim
Ilk hamileligim gibi olacak diye korkuyorum 😑

Kızlar ben geldim keseyi gördük çok şükür 7 mm miniğim 2 hafta sonra kalp atışı için çağrdı.

Canım benimde oğlumda 9 ay kusmam oldu şuan senin gibi yanmalarım oluor gaviskon kullanıyorum iyi geliyor
Bende dr.a yazdiricam umarim bende de ise yarar
Cok tesekkurler 🥰

İlk kalp atışını duyduğunda dk da kaç diye sor mutlaka 😀 160 ve üstüyse kız, altıysa erkek diyolar 😂😂
Ilk defa duyuyorum bunu benimkini ilk duyduğumuzda 118di kalp atışı bir sonraki hafta 150 idi, o zman erkekmi benimki 😁 sağlıkla gelsinde hiç farketmez

Ilk defa duyuyorum bunu benimkini ilk duyduğumuzda 118di kalp atışı bir sonraki hafta 150 idi, o zman erkekmi benimki 😁 sağlıkla gelsinde hiç farketmez
Ortalama 10 hafta sonra öğrencez bakalım doğru mu değil mi 😀😀

Back
X