Merhaba,Normalde bu ölçülerde özellikle vajinal görünmesi gerekmiyor mu bir şeylerin..
Beni de ekler misin?
İl: Rize
Boy:158
Kilo:47
Sat:21.08.18
Doğum:29.05.19
Çocuk:3
Kese:5+2
Kalp atışı:6+3
Canim dr un biri görmedim dedi alttan ustten baktigi halde...diger dr yolk oluşmuş dedi. 6+1 kese 15 mm gorulmesi gerekiyordu sanki. .Merhaba,
5+2 de bendede sadecekese ve yolk sac göründü, bir hafta sonra çok az kalp atışı göründü. Yani aceleme etme derim, bendede böyle oldu süreç.icini ferah tut Allah kalp atışlarını duymanı nasip etsin
Bana kagt falan vermemisti.doktor hic bisey demedi bos flan die de bn sadece kendim kuruntu yaptim.cunku kizim 6 haftalikken gorunmustu.hepsi ayni olmuyomus iste.bnde burda bi kac arkadasin yorumundan sonra rahatladim.sende rahat ol.ozel bi doktora git haftaya emin ol gorceksin insallh.ultrasondan ultrasonada farkediyor.Ah canm inşallah.ama bir düşük yasayinca insan daha çok korkuyor varsa ilk gittigin zamanki kesenin fotografini gönderir misin canm.. boş gebelik diye düşündüğün
Benim şimdilik iyi gidiyor canım acıkınca çok midem bulanıyor bir de belim ağrıyorKızlar nasıl gidiyor hamilelik
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik
Hamdolsun canım. Şiddetli bulantilarim yok ama koku hassasiyetim epey yüksek. Güneydoğu da yaşıyorum. Bugün pazar ve mütemadiyen her pazar mangal kokusunu cigerlerime cekiyorum nefret içinde. Cam cerceve kapatmak asla cozum değil. Hamilelikten tahammül seviyem çok düşük bu duruma. Bir an önce kış gelsin istiyorum o dereceKızlar nasıl gidiyor hamilelik
Doktorum beni 1 ay sonra cagrdi artk.sizinkiler ne zamana cagrdilar
Yok valla ben hiç dikkat etmiyorum. Normalde yüzüstü yatabiliyorum ama korkumdan transfer sonrası hep yan yatmaya çalıştım. İlk kontrolümde doktoruma söylediğimde şuan için nasıl yattığının bi önemi yok o daha karnında değil daha aşağılarda dedi. Karnın şişmeye başladığında zaten istesende yatamazsın demişti. O yüzden nasıl rahatım şuanlık öyle yatıyorum.Kızlar yatarken yattığınız tarafa dikkat ediyor musunuz ?
Kızlar yatarken yattığınız tarafa dikkat ediyor musunuz ?
Evet canım nette ben de öyle bilgiye rastladım da sol tarafa yatılmalı diye ama ne zaman başlandığı yazmıyordu plesantayla mı alakalı acabaŞu anda çok önemli değil ama gebeliğin ilerleyen aylarında artık solumuza yatmamiz gerekecek. Nedenini çok net hatırlamıyorum da bildiğim kadarıyla sağa yatışta bebeğe giden kan miktarında azalma oluyordu. Tekrar bi bakıp bilgilenmek lazım. İlk gebeligimde solum çürümüştü artık çok özlemiştim sırt üstü yatmayı
Nette sol tarafa yatılmalı diyor da canım ondan sordumYok valla ben hiç dikkat etmiyorum. Normalde yüzüstü yatabiliyorum ama korkumdan transfer sonrası hep yan yatmaya çalıştım. İlk kontrolümde doktoruma söylediğimde şuan için nasıl yattığının bi önemi yok o daha karnında değil daha aşağılarda dedi. Karnın şişmeye başladığında zaten istesende yatamazsın demişti. O yüzden nasıl rahatım şuanlık öyle yatıyorum.
9+3 de gittim, 11+2 de çağırdı ikili test yapicak onun için, sonra ne zaman çağırır bilmiyorumDoktorum beni 1 ay sonra cagrdi artk.sizinkiler ne zamana cagrdilar
Evet canım nette ben de öyle bilgiye rastladım da sol tarafa yatılmalı diye ama ne zaman başlandığı yazmıyordu plesantayla mı alakalı acaba
Kızlar yatarken yattığınız tarafa dikkat ediyor musunuz ?
Doğrudur canım da o belli bir aydan sonra sanırım. İlk haftalarda nasıl yattığımızın bi önemi yok yani.Nette sol tarafa yatılmalı diyor da canım ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?