2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

iyi yapmışşın canım bend ebu ay özele değil tıp fakültesine gideyim diyorum
bende önceleri profa gidiyordum zaman geçtikçe kontrolerin arası açıldı.şimdi devlete gidiyorum.direk herşeye bakıyorlar zaten.sıkıntılı sonuçlar olursa ki inş olmaz daha kapsamlı doktora giderim

bende önceleri profa gidiyordum zaman geçtikçe kontrolerin arası açıldı.şimdi devlete gidiyorum.direk herşeye bakıyorlar zaten.sıkıntılı sonuçlar olursa ki inş olmaz daha kapsamlı doktora giderim
bende özel sağlık sigortası yaptırdı kardeşim 5 hakkımı kullandım.5 tane kaldı. azaldı ya kaçakta. birde bu doktor spot yaptırıyor ben 24 saatte bir bakalım diyorum şimdi.

bende özel sağlık sigortası yaptırdı kardeşim 5 hakkımı kullandım.5 tane kaldı. azaldı ya kaçakta. birde bu doktor spot yaptırıyor ben 24 saatte bir bakalım diyorum şimdi.
hım evet anladım.en son iki hafta ncemi baktırmıştın

pıhtılaşmaya bakıldımı canım
Evet ona da bakıldı canım oda yok çok hafif varmış ama düşük sebebi olamaz dediler, en son doktor dedi yumurta çatlatma yöntemiyle başlayalım en basiti oymuş yani aşılama/ tüp bebek denemeden önce yani onu da aksattım tahlil yaptırmam gerekiyor aynı günde gidip iğne yaptırmam gerekiyor, yapamadım bir türlü ama başlayacağım artık öbür ay kararlıyım tüm gerekenleri yapacağım bakalım, bu soğan kürünü duydum hafta sonu o kist olanlar için miş ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş galiba onu mu denesem dedim de... bilemedim.

diyetinde sana çok faydası olacak
inş canım görüyorsun işte ne çay ne kahve ne başka bir şey yemiyorum inan gönlüm geçti.
böyle bir sıkıntı ile yaşamak çok zor. az çok seninde başında. ama çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum. daha iyi olacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…