olmuyorrr.............
hormonlara baktırdınmıolmuyorrr
evet doktora gittim.böbreği göstermeye tahll falan yapıldı.ultrason istedi.onada hafta içi gideceğim
rutin aslında.genel bi kontrol için baktırayım dedim.normalde odasındaki ultrasondan bakardı.detaylıya gönderdi.spot mu verdin canım tahlili. sıkıntı mı gördü yoksa rutin mi istiyor ultrısonu
buralardayız kuzucan şükür kavuşturana
Afiyet olsunnnn kuzummmmkaptım bi tane.ellerine sağlık.çaya hasret kalmıştık
nasılsın diyet nasıl gidiyor
Afiyet olsunnnn kuzummmm
Çok şükür kuzum, sen nasılsın?nasılsın diyet nasıl gidiyor
evet herşeye bakıldı..hormonlara baktırdınmı
gider gider.biraz kendini rahatlat.zaten çıbık gibisizni sen ve doraÇok şükür kuzum, sen nasılsın?
Son 1 kg kaldı, Bİ türlü gitmiyor
hiç bişey yokmuevet herşeye bakıldı..
iyi yapmışşın canım bend ebu ay özele değil tıp fakültesine gideyim diyorumrutin aslında.genel bi kontrol için baktırayım dedim.normalde odasındaki ultrasondan bakardı.detaylıya gönderdi.
bende önceleri profa gidiyordum zaman geçtikçe kontrolerin arası açıldı.şimdi devlete gidiyorum.direk herşeye bakıyorlar zaten.sıkıntılı sonuçlar olursa ki inş olmaz daha kapsamlı doktora giderimiyi yapmışşın canım bend ebu ay özele değil tıp fakültesine gideyim diyorum
Yok genetiğe de bakıldı hiç bir şey yok, benim 2 kurtajım var (8 haftalık ken kalp durdu ikisindede ) bir de 6 haftalık düşük oldu en son 2 sene önce, 2 senedir de olmuyor...hiç bişey yokmu
bende özel sağlık sigortası yaptırdı kardeşim 5 hakkımı kullandım.5 tane kaldı. azaldı ya kaçakta. birde bu doktor spot yaptırıyor ben 24 saatte bir bakalım diyorum şimdi.bende önceleri profa gidiyordum zaman geçtikçe kontrolerin arası açıldı.şimdi devlete gidiyorum.direk herşeye bakıyorlar zaten.sıkıntılı sonuçlar olursa ki inş olmaz daha kapsamlı doktora giderim
pıhtılaşmaya bakıldımı canımYok genetiğe de bakıldı hiç bir şey yok, benim 2 kurtajım var (8 haftalık ken kalp durdu ikisindede ) bir de 6 haftalık düşük oldu en son 2 sene önce, 2 senedir de olmuyor...
hım evet anladım.en son iki hafta ncemi baktırmıştınbende özel sağlık sigortası yaptırdı kardeşim 5 hakkımı kullandım.5 tane kaldı. azaldı ya kaçakta. birde bu doktor spot yaptırıyor ben 24 saatte bir bakalım diyorum şimdi.
mart sonu gitmiştim canım özele . tıp fakültesinede ocakta gitmiştim.hım evet anladım.en son iki hafta ncemi baktırmıştın
diyetinde sana çok faydası olacakmart sonu gitmiştim canım özele . tıp fakültesinede ocakta gitmiştim.
nisan sonu rutin kontrol var işte
Evet ona da bakıldı canım oda yok çok hafif varmış ama düşük sebebi olamaz dediler, en son doktor dedi yumurta çatlatma yöntemiyle başlayalım en basiti oymuş yani aşılama/ tüp bebek denemeden önce yani onu da aksattım tahlil yaptırmam gerekiyor aynı günde gidip iğne yaptırmam gerekiyor, yapamadım bir türlü ama başlayacağım artık öbür ay kararlıyım tüm gerekenleri yapacağım bakalım, bu soğan kürünü duydum hafta sonu o kist olanlar için miş ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş galiba onu mu denesem dedim de... bilemedim.pıhtılaşmaya bakıldımı canım
inş canım görüyorsun işte ne çay ne kahve ne başka bir şey yemiyorum inan gönlüm geçti.diyetinde sana çok faydası olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?