cansın cansen de canım benimm..
ilerde çok güzel dostluklarımız olaca bak gör :)
yani benim öyle oldu hissediyorum.. dostluğum arkadaşlığım sağlamdır övünmek gibi olmasın.. ben yine de seviyorum insanları onca kazığa rağmen iyilerin çok iyilerin var olduğuna inananlardanım.. çünkümmm onlardan biri de benim.. aman övünmek gibim olmasın yineledim
ne anlamda kuzum.oy konusundamıSUHAN şu yarışma için ben neler yapabilirim akıllı kadınsın hele akıl versen bana mesajta atabilirsin
evet kuzune anlamda kuzum.oy konusundamı
biliyorsun ben katıldığımda 4 oy almıştım.oy istemek yasak.ama ana konunun linkini paylaşmak serbest yanlış hatırlamıyorsam.bütün üyelere mesaj gidiyor ayın 25 gibi.ama bakalım bakalım yine kuzucumevet kuzu
kelin emmi olsa başına sürerdi diyorsunbiliyorsun ben katıldığımda 4 oy almıştım.oy istemek yasak.ama ana konunun linkini paylaşmak serbest yanlış hatırlamıyorsam.bütün üyelere mesaj gidiyor ayın 25 gibi.ama bakalım bakalım yine kuzucum
yanikelin emmi olsa başına sürerdi diyorsun
canım idare ediyoruz işte kırık düzen alışmaya çalışıyorumNeysesakinim naptın işyeri nasıl
yoğunmu geçiyor işlercanım idare ediyoruz işte kırık düzen alışmaya çalışıyorum
yarına bir rapor var iki kişi paylaştık öyle yapıyoruz bana ait olan kısmı bitirdim elim hızlıdır biraz.yoğunmu geçiyor işler
minimalistlik peki.ben dün 1 poşet daha çıkardımyarına bir rapor var iki kişi paylaştık öyle yapıyoruz bana ait olan kısmı bitirdim elim hızlıdır biraz.
çok yoğun değil
her gün parça ayıramıyorum ama yazlık kışlık değişiminde yine gidecekler olacak.minimalistlik peki.ben dün 1 poşet daha çıkardım
çok iyi dinlen kafanı dinlen canım iyi bak kendineçıkıyorum ben.belki yarın için izin alırım.öpüldünüz.üç gün kendime geleyim az.doktorada görünebilirim by.diyet topiğide sizlere emanet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?