2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

hayıt otu canım. birde çoğu doktor amh ve tsh baktırmıyor. baktırdın mı değerleirn kaç çıktı.
soğan çok ağır beni normal yemekte bile yiyemiyorum. testere dişli aslan pençesi veya hayıt otu dene. gelen herşey Allah tan

ben bi ya denemiştim.bi ayda inciri denemeiştim ama benim hormonları dengesizleştirmişti.soğan kürünü iyice oku bu ay deneyebilirsin.benimde çok hafif bir genimde vardı.ama ben iğne yaptırdım coraspın kullandım.bazı doktorlar gerek bile yok dediler. ama perinatologa gittim ve o hamile kalır kalmaz başlamalısın dedi.

toparlasın vücut sonra baya rahatlarsın.hamilelikte önce sıkıntılıydı böbrek ikinci hamilelikte yaşadım ben tansıyon yüksekliği az protein kaçağı vs.tuz ,cola,dışarda yeşillik tüketmek falan bunlar baya çıktı hayatımda.dondurulmuş gıda zaten kullanmam oldu bitti.

evet o kadar tahlil yaptırdım ki hatırlamıyorum şimdi sonuçları, bende olursa Allahtan olsun diyordum ama yine de bir yapayım yapacağımı da olmazsa olmaz artık kısmet.

evet o kadar tahlil yaptırdım ki hatırlamıyorum şimdi sonuçları, bende olursa Allahtan olsun diyordum ama yine de bir yapayım yapacağımı da olmazsa olmaz artık kısmet.
kaç yaşında ilk çocuğun

ya işte benimde azdı ne oldu 4.aydan sonra başladı giderek arttı işte. olacak olmalı ya

amin canım. keyfin nasıl senin
iyi kuzum.içimde bir taraf buz gibi.oraya değince içim üşüyor.sonra duzeliyor.evet tam anlamıyla böyle duygularım.1 sene izin alıp evde durasım var. ama maddi kayıp çok olacak şu dönem ihtiyacımız var çalışmama

biraz serinlik ver kendine biraz sabret. elbet düzene girecek. bizde her an her vakit aynı olamıyoruz biliyorsun. kreşe başlayacak daha iyi olacak herşey

biraz serinlik ver kendine biraz sabret. elbet düzene girecek. bizde her an her vakit aynı olamıyoruz biliyorsun. kreşe başlayacak daha iyi olacak herşey
dinleme konusunda hala kararsızım.bi tarafım dinle diyor diğer tarafım merhametsiz bir kadın değil dinleme diyor.bide bunun yükünü taşımak istemiyorum Allah katında .insanları gizlice dinlemek çok ağır bişey benim için ama söz konusu çocuklarım olunca bilmiyorumki.dün akşam bugunun planını yaptılar.oyun resim vs diye saydılar çocuklarla.görünürde sıkıntı yok ama ya görünmeyen kısımda diye içime içime işliyor.neyseki kreşe başlıcak.çok şükür.küçük içinde bakarız artık durumlara göre

biraz takip et canım dinleme baktın için hala rahat değil o zaman dinlersin canım.
tek olunca kavga dövüşte olmaz. kadında rahat eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…