hayıt otu canım. birde çoğu doktor amh ve tsh baktırmıyor. baktırdın mı değerleirn kaç çıktı.Evet ona da bakıldı canım oda yok çok hafif varmış ama düşük sebebi olamaz dediler, en son doktor dedi yumurta çatlatma yöntemiyle başlayalım en basiti oymuş yani aşılama/ tüp bebek denemeden önce yani onu da aksattım tahlil yaptırmam gerekiyor aynı günde gidip iğne yaptırmam gerekiyor, yapamadım bir türlü ama başlayacağım artık öbür ay kararlıyım tüm gerekenleri yapacağım bakalım, bu soğan kürünü duydum hafta sonu o kist olanlar için miş ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş galiba onu mu denesem dedim de... bilemedim.
ben bi ya denemiştim.bi ayda inciri denemeiştim ama benim hormonları dengesizleştirmişti.soğan kürünü iyice oku bu ay deneyebilirsin.benimde çok hafif bir genimde vardı.ama ben iğne yaptırdım coraspın kullandım.bazı doktorlar gerek bile yok dediler. ama perinatologa gittim ve o hamile kalır kalmaz başlamalısın dedi.Evet ona da bakıldı canım oda yok çok hafif varmış ama düşük sebebi olamaz dediler, en son doktor dedi yumurta çatlatma yöntemiyle başlayalım en basiti oymuş yani aşılama/ tüp bebek denemeden önce yani onu da aksattım tahlil yaptırmam gerekiyor aynı günde gidip iğne yaptırmam gerekiyor, yapamadım bir türlü ama başlayacağım artık öbür ay kararlıyım tüm gerekenleri yapacağım bakalım, bu soğan kürünü duydum hafta sonu o kist olanlar için miş ama hamile kalmayı da kolaylaştırıyormuş galiba onu mu denesem dedim de... bilemedim.
toparlasın vücut sonra baya rahatlarsın.hamilelikte önce sıkıntılıydı böbrek ikinci hamilelikte yaşadım ben tansıyon yüksekliği az protein kaçağı vs.tuz ,cola,dışarda yeşillik tüketmek falan bunlar baya çıktı hayatımda.dondurulmuş gıda zaten kullanmam oldu bitti.inş canım görüyorsun işte ne çay ne kahve ne başka bir şey yemiyorum inan gönlüm geçti.
böyle bir sıkıntı ile yaşamak çok zor. az çok seninde başında. ama çok şükür kendimi daha iyi hissediyorum. daha iyi olacak inanıyorum
evet o kadar tahlil yaptırdım ki hatırlamıyorum şimdi sonuçları, bende olursa Allahtan olsun diyordum ama yine de bir yapayım yapacağımı da olmazsa olmaz artık kısmet.hayıt otu canım. birde çoğu doktor amh ve tsh baktırmıyor. baktırdın mı değerleirn kaç çıktı.
soğan çok ağır beni normal yemekte bile yiyemiyorum. testere dişli aslan pençesi veya hayıt otu dene. gelen herşey Allah tan
kaç yaşında ilk çocuğunevet o kadar tahlil yaptırdım ki hatırlamıyorum şimdi sonuçları, bende olursa Allahtan olsun diyordum ama yine de bir yapayım yapacağımı da olmazsa olmaz artık kısmet.
ya işte benimde azdı ne oldu 4.aydan sonra başladı giderek arttı işte. olacak olmalı yatoparlasın vücut sonra baya rahatlarsın.hamilelikte önce sıkıntılıydı böbrek ikinci hamilelikte yaşadım ben tansıyon yüksekliği az protein kaçağı vs.tuz ,cola,dışarda yeşillik tüketmek falan bunlar baya çıktı hayatımda.dondurulmuş gıda zaten kullanmam oldu bitti.
bu sınavdan geçecekmişsin demek.benimde ilk bebeğim öyle olmuştu.Rabbim sağlıklarımızı bozmasın.herşey rayına otursun.ya işte benimde azdı ne oldu 4.aydan sonra başladı giderek arttı işte. olacak olmalı ya
amin canım. keyfin nasıl seninbu sınavdan geçecekmişsin demek.benimde ilk bebeğim öyle olmuştu.Rabbim sağlıklarımızı bozmasın.herşey rayına otursun.
hayıt otu dene canım.evet o kadar tahlil yaptırdım ki hatırlamıyorum şimdi sonuçları, bende olursa Allahtan olsun diyordum ama yine de bir yapayım yapacağımı da olmazsa olmaz artık kısmet.
iyi kuzum.içimde bir taraf buz gibi.oraya değince içim üşüyor.sonra duzeliyor.evet tam anlamıyla böyle duygularım.1 sene izin alıp evde durasım var. ama maddi kayıp çok olacak şu dönem ihtiyacımız var çalışmamaamin canım. keyfin nasıl senin
evet hayıt otuda iyidir.hatta soğandan daha iyi sanki dımı beferhayıt otu dene canım.
evet benim tsh biraz sıkıntılı idi 2 ay kullandım aynı zamanda 2.aşılama ile birlikte tutmuştu. kısmet tabievet hayıt otuda iyidir.hatta soğandan daha iyi sanki dımı befer
biraz serinlik ver kendine biraz sabret. elbet düzene girecek. bizde her an her vakit aynı olamıyoruz biliyorsun. kreşe başlayacak daha iyi olacak herşeyiyi kuzum.içimde bir taraf buz gibi.oraya değince içim üşüyor.sonra duzeliyor.evet tam anlamıyla böyle duygularım.1 sene izin alıp evde durasım var. ama maddi kayıp çok olacak şu dönem ihtiyacımız var çalışmama
dinleme konusunda hala kararsızım.bi tarafım dinle diyor diğer tarafım merhametsiz bir kadın değil dinleme diyor.bide bunun yükünü taşımak istemiyorum Allah katında .insanları gizlice dinlemek çok ağır bişey benim için ama söz konusu çocuklarım olunca bilmiyorumki.dün akşam bugunun planını yaptılar.oyun resim vs diye saydılar çocuklarla.görünürde sıkıntı yok ama ya görünmeyen kısımda diye içime içime işliyor.neyseki kreşe başlıcak.çok şükür.küçük içinde bakarız artık durumlara görebiraz serinlik ver kendine biraz sabret. elbet düzene girecek. bizde her an her vakit aynı olamıyoruz biliyorsun. kreşe başlayacak daha iyi olacak herşey
biraz takip et canım dinleme baktın için hala rahat değil o zaman dinlersin canım.dinleme konusunda hala kararsızım.bi tarafım dinle diyor diğer tarafım merhametsiz bir kadın değil dinleme diyor.bide bunun yükünü taşımak istemiyorum Allah katında .insanları gizlice dinlemek çok ağır bişey benim için ama söz konusu çocuklarım olunca bilmiyorumki.dün akşam bugunun planını yaptılar.oyun resim vs diye saydılar çocuklarla.görünürde sıkıntı yok ama ya görünmeyen kısımda diye içime içime işliyor.neyseki kreşe başlıcak.çok şükür.küçük içinde bakarız artık durumlara göre
bende okudum biraz yüzde yirmisi bitti. biraz daha zaman ayırmam gerek. paylaşımlar yaparıziyi akşamlar ben kaçar.kitabım geldi befer okumak için sabırsızlanıyorum.
mutlakabende okudum biraz yüzde yirmisi bitti. biraz daha zaman ayırmam gerek. paylaşımlar yaparız
7 yaşındakaç yaşında ilk çocuğun
Ahahah çıbık mıııı didinnngider gider.biraz kendini rahatlat.zaten çıbık gibisizni sen ve dora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?