- 30 Ekim 2013
- 20.596
- 57.199
- 798
Bilmiyorum ya dipteyim gibinolduuu
iyidir idare ediyoruzBende ozledim canim nasilsin
ruh halin karışıkmı.bebişmi yoruyorBilmiyorum ya dipteyim gibi
Cocuk yormasi gerektigi kadar yoruyor ondan degil bilmiyorum kiruh halin karışıkmı.bebişmi yoruyor
Olabilir canim bilemedimki ruh halim karisik resmenHAVALARDAN hayatım havalardandikkat et kendine
bi sebebi yoksa kuzuyuda al çık dolaş biraz canım açılırsın.hava al biraz.eşin falan?Cocuk yormasi gerektigi kadar yoruyor ondan degil bilmiyorum ki
Hava cok kotu ve oglanin burnu tikali 3 4 gundurbi sebebi yoksa kuzuyuda al çık dolaş biraz canım açılırsın.hava al biraz.eşin falan?
aç bi mezdeke yawruHava cok kotu ve oglanin burnu tikali 3 4 gundur
Haklisin hava gunesli olunca cikiyoruz ama yine kafam hep dalgin baska dusunceler var simdi burda anlatamam ifsa olurim vallaaç bi mezdeke yawru
ben geçen hafta hereşyi döktüm kesin birileri beni buldu.özellikle işyerimdeki arkadaşlar.selamlar olsun sizeeeHaklisin hava gunesli olunca cikiyoruz ama yine kafam hep dalgin baska dusunceler var simdi burda anlatamam ifsa olurim valla
Senin ozel mesajin kapalimi bana atsanaben geçen hafta hereşyi döktüm kesin birileri beni buldu.özellikle işyerimdeki arkadaşlar.selamlar olsun sizeeeüstü kapalı yaz.rahatlarsın kuzum.
little dora içimden bir ses annenlerdesin ve ev bakıyorsun diyor
Hayırlısı olsun be gülümannemler bende, artık burada kaldım. Hayaller emekliliğe kaldı.
geliyorum uçuşa hazır olSenin ozel mesajin kapalimi bana atsana
hadi bakalım kuzum.annenler sizle mi yaşıyacaklar artıkannemler bende, artık burada kaldım. Hayaller emekliliğe kaldı.
bu saatte uykumu turmadı seniHayırlısı olsun be gülüm
günaydın layd clarkeGünaydınnnnnnnnn
aynen canım gözüm açıldı 3 saat uyuyamadım geri dalmışım sabahta zor uyandım ayılmak için limonlu su içiyorumbu saatte uykumu turmadı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?