yumurtlama kanaması hiç yaşamadım.ama çok kanama olmadığını okumuştum.leke gibi biliyourm ama eminde değilim.doktoruna sordunmu bu kadar olması normalmikızlar bir şey sormak istiyorum derdim var a da açılmaz diğer konularda da yazdığıma cevap veren yok. pzrt den beri yumurtlama kanaması oldum.adet gibi yoğun 5cm miyomumu da laparoskopi ile alacaklar 3 mayısta ay şaka gibi 3 mayıs hem adet günüme geliyor gibi görünüyordu.hemde yumurtlama kanaması olunca sanki dere. kansız kalırmıyım ameliyatta çok korkuyorum kanım 0 rh negatif çünkü
10 günüm var ameliyata başka dertlerimde var bazen unutuyorum bugün arayacaktım diyorum.boşanma işleri ile uğraşıyorum.yumurtlama kanaması hiç yaşamadım.ama çok yaşanmadığını okumuştum.doktoruna sordunmu bu kadar olması normalmi
bence hemen görüş doktorunla.kanamanın bukadar olması bana normal gelmedi10 günüm var ameliyata başka dertlerimde var bazen unutuyorum bugün arayacaktım diyorum.boşanma işleri ile uğraşıyorum.
pazartesi salı ben tatilimben kaçtım kızlar masamı toparlayayım.çıkayım.iyi tatiller herkese.pazartesi buralardayım
çok geçmiş olsunyumurtlama kanaması hiç yaşamadım.ama çok kanama olmadığını okumuştum.leke gibi biliyourm ama eminde değilim.doktoruna sordunmu bu kadar olması normalmi
süpperr :)pazartesi salı ben tatilim
inşallah bi sorun olmazbence hemen görüş doktorunla.kanamanın bukadar olması bana normal gelmedi
nasılsın kuzucanGünaydın canım benimSUHAN
Iyiyim canım izinliyim evdeyim 23nisan birleştirdi şirketnasılsın kuzucan
ohh miss ya.yarında bize bi güncük ucundan kıyısındanIyiyim canım izinliyim evdeyim 23nisan birleştirdi şirket
Yıllık izin yazılıyor hayatım kesesinden vermiyor plan program yok evdeyim mecburohh miss ya.yarında bize bi güncük ucundan kıyısından
hımm ok.anladım.keseden gitmesi çok saçma.napıyorsun evde.eşin işte muhtemelenYıllık izin yazılıyor hayatım kesesinden vermiyor plan program yok evdeyim mecbur
Valla hala yatak keyfisihımm ok.anladım.keseden gitmesi çok saçma.napıyorsun evde.eşin işte muhtemelen
bizde herkes kendi ütülüyor da o konuda bi düzenlemeye gideceğim yakın zamandaValla hala yatak keyfisi
İdari izinde özel sektörde böyle oluyormuş
Bende 1.5saat ütü yaptım iki aydır yapmıyordum epey birikmişti
Çamaşır katladım çekmece içlerini toparladım
Haftalık nevresim değişimi filan derken yoruldum valla
Ne güzel eşinin kıymetini bil o vakit hiç bir sey kalmasın hepsi ütüsüz olsun öyle alır giyer arsız benimkibizde herkes kendi ütülüyor da o konuda bi düzenlemeye gideceğim yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?