dımı yabaşlarda bende sıkıldım
orhan pamuk okurum ben.bende anca yarın fırsat bulursam okurum.
başka sevdiğin kitap varmı.
günlük ya vedüd çekmeye çalışıyorum 4000 adetçocuklardan vakit bulabilirsem ibadetle geçirmek istiyorum bir iki saatimi
of dizi efsaneydi benim için karakterler falan on numaraydı.yılmaz özdili bende okumak istiyorum.baya beğenilmiş.okuyayım diyorum unutuyorum hep.elimdeki bitsin ona başlayayımorhan pamuk okurum ben.
en son mustafa kemalı okudum yılmaz özdil
fi çi pi okudum azra kohen kitapla çok paylaşmıyor dizi ama dizide güzeldi.
aklımda zülfi livaneli var bir kedi bir adam bir ölüm onu okumak istiyorum ama ahh ahh telefondan fırsat olmuyor
o kısmı toparlamaya çalışıyorum bende.ruhsal olarak daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.günlük ya vedüd çekmeye çalışıyorum 4000 adet
e kitap okuyorum. daha rahat oluyor tavsiye ederim. ücretsiz çoğu güncel kitap varof dizi efsaneydi benim için karakterler falan on numaraydı.yılmaz özdili bende okumak istiyorum.baya beğenilmiş.okuyayım diyorum unutuyorum hep.elimdeki bitsin ona başlayayım
kv niyetli yemek yapmamışsa bende bakarım evdeki malzemelere bişeyler koyarım ortayaaklımda bir yemek yok dolma vardı gecen günden belki ondan yerim
namaza başlamıştın devam ediyor musuno kısmı toparlamaya çalışıyorum bende.ruhsal olarak daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
dün epey salata yedim nasıl özlemişim yaz gelse çok yeriz taze sebze ilekv niyetli yemek yapmamışsa bende bakarım evdeki malzemelere bişeyler koyarım ortaya
devam ediyorum ama tam değil.eksikler oluyor.akşam ikindi falan oluyor ama ramazana kadar halledeceğim kendime sözüm var.suçluluk duymaya çalışıyorum belki etkilir olur diyenamaza başlamıştın devam ediyor musun
devam ediyorum ama tam değil.eksikler oluyor.akşam ikindi falan oluyor ama ramazana kadar halledeceğim kendime sözüm var.suçluluk duymaya çalışıyorum belki etkilir olur diye
salata benim hayatım ya.koca bir kase yiyebilirimdün epey salata yedim nasıl özlemişim yaz gelse çok yeriz taze sebze ile
sevmezdim ama alıştım bendeesalata benim hayatım ya.koca bir kase yiyebilirim
kesin kuzumhepimiz analım birbirimizi bu gece inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?