2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Ne güzel eşinin kıymetini bil o vakit hiç bir sey kalmasın hepsi ütüsüz olsun öyle alır giyer arsız benimki
başlarda dırdırlanıyordu.herşeye yetişemediğimi görünce çekildi.kendi ütüler oldu.sabah benden önce uyanmış gömlek ütülerken ütünün suyunu dökmüş olduğu gibi. saydırıp duruyordu.tıraş olurkende yüzünü kesmişkapatıcı soruyor bana.büyük oğlum sesine uyandı.baba çorabım nerde diyor.(uyanır uyanmaz ilk işi çorabını yeleğini giymektir.tam bi başak)nereye koyduysan orda diyor çocuğa3 yaşındaki çocuğa dediğine bak.onlar çeneleşirken ikisinin sesine küçük uyandı.oda tutturdu tırım nerde diye.tam bi faciaydı.adam negatif yüklüydü.zorla çıkardım evden

Hızlı bir sabah olmuş
Valla yetişemiyorum ama başak bizimki de üç ay sonra yap sen yap diyor bende hiç sevmiyorum şu ütü işini Allah tan çok gömleği var günlük değiştiriyor sıra gelmiyo ütüdekine ama bazen inat ediyor ütüdekini giyeceğim diye öyle böyle idare ediyoruz

Bir ay olmadı camları sildireli çamur olmuş yine cumartesi kalktım onları sildim bir saat sürmedi mutfak ile bir oda kaldı yoruldum bıraktım şimdi yine çamaşır attım yıkanıyor

aa eşin başakmı.zor demi başak.çok titiz oğlum.ve herşeyi saatli derli toplu

Bir ay olmadı camları sildireli çamur olmuş yine cumartesi kalktım onları sildim bir saat sürmedi mutfak ile bir oda kaldı yoruldum bıraktım şimdi yine çamaşır attım yıkanıyor
bende yatak odasıyla oturma odasınınkinin öyle bi tozunu aldım.haftaya büyük temzilik işine gireceğim

İşe başlamadan önce büyük temizlik yaptım ama üzerine çok yağmur yağdı ramazandan önce yine biraz rutüş gerekli
derinlemesine temzilik başlamadı bizde ama gözüme kirli gelmiyor neyseki

valla camkapı dolap o kadar saldım ki.. taşınacağım diye elim varmıyor bir şeye ://

ooo sen kaçırmışsın suhancım.. çok yazdım.. çok kez yazdım hatta.. benim kendi evim var annemle aynı binada oturyordum ama evliliğime sebep kiraya çıkmıştık.. babamı kaybedince annem yalnız kaldı kendi evime geri dönmeye karar verdim..kiracı var aslında önümüzdeki aya çıkmaları gerekiyordu müsaade istedikleri için ağustosu bekliyoruz

sorry kuzum ya.annenin yanına sırayla falan gttiğinizi biliyorum bu kısmı kaçırmışım yada dalgınlığıma denk gelmiş.eşin sorun etmedimi

evet işte babamdan bu yana öyle yapıyoruz.. ben taşınınca sırayla kalmalara da gerek kalmayacak..
ediyor etmez mi.. o sorun ettiği için çıkmıştım zaten amaşimdi durum değişti... empati yapmasını söyleyince bir şey demiyor

maddi olarakta rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…