başlarda dırdırlanıyordu.herşeye yetişemediğimi görünce çekildi.kendi ütüler oldu.sabah benden önce uyanmış gömlek ütülerken ütünün suyunu dökmüş olduğu gibi. saydırıp duruyordu.tıraş olurkende yüzünü kesmişNe güzel eşinin kıymetini bil o vakit hiç bir sey kalmasın hepsi ütüsüz olsun öyle alır giyer arsız benimki
Hızlı bir sabah olmuşbaşlarda dırdırlanıyordu.herşeye yetişemediğimi görünce çekildi.kendi ütüler oldu.sabah benden önce uyanmış gömlek ütülerken ütünün suyunu dökmüş olduğu gibi. saydırıp duruyordu.tıraş olurkende yüzünü kesmişkapatıcı soruyor bana. büyük oğlum sesine uyandı.baba çorabım nerde diyor.(uyanır uyanmaz ilk işi çorabını yeleğini giymektir.tam bi başak)nereye koyduysan orda diyor çocuğa 3 yaşındaki çocuğa dediğine bak.onlar çeneleşirken ikisinin sesine küçük uyandı.oda tutturdu tırım nerde diye.tam bi faciaydı.adam negatif yüklüydü.zorla çıkardım evden
aa eşin başakmı.zor demi başak.çok titiz oğlum.ve herşeyi saatli derli topluHızlı bir sabah olmuş
Valla yetişemiyorum ama başak bizimki de üç ay sonra yap sen yap diyor bende hiç sevmiyorum şu ütü işini Allah tan çok gömleği var günlük değiştiriyor sıra gelmiyo ütüdekine ama bazen inat ediyor ütüdekini giyeceğim diye öyle böyle idare ediyoruz
bende yatak odasıyla oturma odasınınkinin öyle bi tozunu aldım.haftaya büyük temzilik işine gireceğimBir ay olmadı camları sildireli çamur olmuş yine cumartesi kalktım onları sildim bir saat sürmedi mutfak ile bir oda kaldı yoruldum bıraktım şimdi yine çamaşır attım yıkanıyor
Zor takıntılı beğenmiyor hiç bir şeyiaa eşin başakmı.zor demi başak.çok titiz oğlum.ve herşeyi saatli derli toplu
İşe başlamadan önce büyük temizlik yaptım ama üzerine çok yağmur yağdı ramazandan önce yine biraz rutüş gereklibende yatak odasıyla oturma odasınınkinin öyle bi tozunu aldım.haftaya büyük temzilik işine gireceğim
derinlemesine temzilik başlamadı bizde ama gözüme kirli gelmiyor neysekiİşe başlamadan önce büyük temizlik yaptım ama üzerine çok yağmur yağdı ramazandan önce yine biraz rutüş gerekli
tünaydıntünaydınlarrr
ne zman taşınıyorsunvalla camkapı dolap o kadar saldım ki.. taşınacağım diye elim varmıyor bir şeye ://
evmi aldınız.ben kaçırmışım sen ev konusunuağustos
şuan nerdesin.çok bahsetmiyorsun kendi hayatından yaşantından sanırım ondan yabancı kalmışım bu konuya benyok kendi evime geri gideceğim inşaallah :)
sorry kuzum ya.annenin yanına sırayla falan gttiğinizi biliyorum bu kısmı kaçırmışım yada dalgınlığıma denk gelmiş.eşin sorun etmedimiooo sen kaçırmışsın suhancım.. çok yazdım.. çok kez yazdım hatta.. benim kendi evim var annemle aynı binada oturyordum ama evliliğime sebep kiraya çıkmıştık.. babamı kaybedince annem yalnız kaldı kendi evime geri dönmeye karar verdim..kiracı var aslında önümüzdeki aya çıkmaları gerekiyordu müsaade istedikleri için ağustosu bekliyoruz
maddi olarakta rahatlatırevet işte babamdan bu yana öyle yapıyoruz.. ben taşınınca sırayla kalmalara da gerek kalmayacak..
ediyor etmez mi.. o sorun ettiği için çıkmıştım zaten amaşimdi durum değişti... empati yapmasını söyleyince bir şey demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?