2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Aslında tabii ki böyle bir hayat tarzı edinmek gerek.
Her gün düzenli yürüyüş, bol temiz hava, bol su tüketimi ile vücudumuza ve sağlığımıza bakmamız gerek.
Ancak İstanbul hayatı ve çocukların daha yaşlarının küçük olmasının benim hayatımda büyük etkisi var.
Spor ile bir adım attık bakalım... Umarım bundan sonrası için çok daha iyi olur kendim için.

Ay ne güzel.
Bende eşim ve büyük oğlum ile 1 Mayıs için kendimize bir tur oluşturdum.
Ege - Çanakkale turu ama bakalım yapabilecek miyiz o bir soru işareti.

Dün akşam benim ufak canavar gece 1'e kadar uyumadı.
Sinirlerim laçka oldu yemin ederim...

Ben bahar temizligine basladim sabahh 9 da simdi oturabildim ve daha cok isim var

Oh ne güzel, ev pırıl pırıl mis gibi kokacaktır.
Ben de aynını yapmak istiyorum... Evi bir alan katan edip altından girip üstünden çıkmak istiyorum...
O enerjiyi kendimde bir gün bulacağım inşallah...

Canım benim, sürekli çocuklarla ilgilenince kendimizi böyle hissetmek normal.
Yardımcı olan birileri var mı

Yani en büyük desteğim eşim diyebilirim.

Büyük oğlum gündüz kreşe gidiyor.
Küçük olan ile de ben işteyken annem ilgileniyor.
Spora yazıldığımı öğrenince annem karalar bağladı resmen kadın.
Sonuçta 17:20 gibi evde oluyorum, spora gidince haliyle 19:20 gibi evde oluyorum.
Bu onu etkiledi sanırım.

Yardımcı olduğu tek konu benim yokluğumda oğluma bakması, onun haricinde ondan hiç bir beklentim yok.
Eşim ile başbaşa birşeyler yapmak istediğimiz zaman kayınvalidemden destek alıyoruz.
Çünkü annem zaten hafta içi her gün ilgileniyor çocukla, bir de eşimle dışarı çıkarken annemden destek istemek haksızlık olur, kadının dinlenmeye de ihtiyacı var.

Annem temizlik, yemek, çamaşır vs. hiç birşey yapmaz, ben yapmasını istemiyorum.
Çocuk ile ilgilenmek başlı başına bir uğraş, bir de evi toparlamaya, evin işine koşmaya enerji tüketmesine gerek yok.
Nitekim annem genç Allah'tan, 63' doğumlu...

bak bizim diyet topiği var ama kafamıza göre takılıyoruz.kendimizi düzene sokmaya çalışıyor.sende egzersiz için bakabilirsin.suyu düzenli içmeye çalışıyoruz

allah bağışlasın benim küçükte ikiyi bitirdi geçen şubat

bak bizim diyet topiği var ama kafamıza göre takılıyoruz.kendimizi düzene sokmaya çalışıyor.sende egzersiz için bakabilirsin.suyu düzenli içmeye çalışıyoruz

Benim su içmeyi düzene sokmam lazım.
Yağ oranım çok çıktı.
Kilom 71,9 çıktı.
Su oranım düşük çıktı.

Ben masa başı iş yaptığım için, maşallah çok aşırı kahve içiyorum, sebebi de ayılma problemi.
Misal dün akşam gece 1 de çocuk anca uyudu, çocuk uyuduktan sonra onu yerleştir et, evi toparla kendimi toparla derken, saat kaçtı bakmadan yattım.
Ama sabah 06,30'da ayaktaydım. Mesaim erken başlıyor.
Her gün böyle geç yatmıyoruz ancak 12'den aşağı yatağa girdiğim de nadirdir.

Ama malesef ki her iş günü kalkma saatim aynı, o değişmiyor bir tek...

Düzenli su içmem lazım....

befer bizim su bakanımız.ara ara yazıyor iki bardak için diye.etkili oluyor.şişim masamda duruyor.1 litrelikti.şiemi değiştirdim.1.5luk getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…