o göz önünde bir hayriye ablam var o da bir ajda.. inan ki ne estetik ne bakım vs.. yok.
kadın tamami ile sağlıklı beslenmeye adamış kendini aynı zamanda düzenli yürüyüş.. inanamıyorum.. her gün üşenmeden 1 saat sabah erkenden yürür.. işte onun da dediği gibi kendimi seviyorum kızım ben.. o böyle istiyor bak hayriye kendine dio.. bende öyle yapıyorum diyor
Maşallah canım
Bende hep haydi diyorum kendime 3-5 gün iyi sonra yine bırakıyorum.
Bu hafta sonu 2 günlük tatile çıkıyorum bakalım çocuklar ne yapacak (emziriyorum)
Kendim için bişey yapmak çok zor aklım hep onlarda
Çok sağoş suhancım
Çok sağol harikocum biliyorım teşeklürler.
Çok sağol befercim.
Ben bahar temizligine basladim sabahh 9 da simdi oturabildimve daha cok isim var
Ben bahar temizligine basladim sabahh 9 da simdi oturabildimve daha cok isim var
inşş
işler çok. yapacağım listeyi paylaşayım bende dursun burdaBen bahar temizligine basladim sabahh 9 da simdi oturabildimve daha cok isim var
Canım benim, sürekli çocuklarla ilgilenince kendimizi böyle hissetmek normal.
Yardımcı olan birileri var mı
bak bizim diyet topiği var ama kafamıza göre takılıyoruz.kendimizi düzene sokmaya çalışıyor.sende egzersiz için bakabilirsin.suyu düzenli içmeye çalışıyoruzAslında tabii ki böyle bir hayat tarzı edinmek gerek.
Her gün düzenli yürüyüş, bol temiz hava, bol su tüketimi ile vücudumuza ve sağlığımıza bakmamız gerek.
Ancak İstanbul hayatı ve çocukların daha yaşlarının küçük olmasının benim hayatımda büyük etkisi var.
Spor ile bir adım attık bakalım... Umarım bundan sonrası için çok daha iyi olur kendim için.
allah bağışlasın benim küçükte ikiyi bitirdi geçen şubatBen diyet yapamıyorum ya, en büyük sorunum bu sanırım.
2 oğlum var, 2 ve 5 yaşındalar.
Senin kadar olmasa da, benimde araları az sayılır.
3. çocuğu düşünemiyorum bile, 2 tanesi saçımı başımı yoldurtabiliyor.
3. de bakırköylük olurum sanırım...
İyiki varlar o ayrı tabii ki.
Ben de en son "oh tam kıvamındayım" dediğim kiloyu 2. oğluma hamile kalmadan görmüştüm.
Sonrası yokuş aşağı... Şu anki halimden hiç memnun değilim...
bak bizim diyet topiği var ama kafamıza göre takılıyoruz.kendimizi düzene sokmaya çalışıyor.sende egzersiz için bakabilirsin.suyu düzenli içmeye çalışıyoruz
tecrübe oluyor kuzum.ben dört almıştımmillet 100 olmuş ben 10 oy
allah bağışlasın benim küçükte ikiyi bitirdi geçen şubat
befer bizim su bakanımız.ara ara yazıyor iki bardak için diye.etkili oluyor.şişim masamda duruyor.1 litrelikti.şiemi değiştirdim.1.5luk getirdimBenim su içmeyi düzene sokmam lazım.
Yağ oranım çok çıktı.
Kilom 71,9 çıktı.
Su oranım düşük çıktı.
Ben masa başı iş yaptığım için, maşallah çok aşırı kahve içiyorum, sebebi de ayılma problemi.
Misal dün akşam gece 1 de çocuk anca uyudu, çocuk uyuduktan sonra onu yerleştir et, evi toparla kendimi toparla derken, saat kaçtı bakmadan yattım.
Ama sabah 06,30'da ayaktaydım. Mesaim erken başlıyor.
Her gün böyle geç yatmıyoruz ancak 12'den aşağı yatağa girdiğim de nadirdir.
Ama malesef ki her iş günü kalkma saatim aynı, o değişmiyor bir tek...
Düzenli su içmem lazım....
yemek yarışmasına katılmıştı befer.makarna çorbası yapmıştı.ondan bahsediyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?