göbek elimiz kolumuz gibi bir uzuv ben öyle kabul ediyorumAynen, benim de doğumlardan ve sezeryan olduğundan maşallah, gitmiyorlar...
Çocuklar büyüdü, çocuklarla beraber sevgili göbeğimi de büyütüyorum...
OYYY senin zenginliğini yerim bennn
İnşallah canım ya hepimizin derdi aynı.
Ben son iki çocuğu ardarda doğurdum 4 yıl regl olmadım(2 hamilelik arasında olmadım) ve çok kilo aldım geçen yaz 63e inmiştim çok iyiydi kış boyu sağlık sorunlarından yine aldım
2 haftadır diyetteyim
Neyse sporla halledersin.Aynen, benim de doğumlardan ve sezeryan olduğundan maşallah, gitmiyorlar...
Çocuklar büyüdü, çocuklarla beraber sevgili göbeğimi de büyütüyorum...
Neyse sporla halledersin.
Sezaryen sonrası alt karında biraz sorun kalıyor. Yada bende kaldı diyelim. Çok kilolar almama rağmen çatlak matlak yok ama zayıfladıktan sonra alt karın yeterince toparlamadı. Belki spor yaparken bu bölgelere yönelmek istersin
Küçük 2 yaşındaymış zaten senin için toparlanma zamanı şimdi. 2 yıldan önce hormonlar düzelmiyor, insülin direnci düşmüyor. Açlıkla yada tatlı isteğiyle başetmek zorunda kalıyorsun.Ben diyet yapamıyorum ya, en büyük sorunum bu sanırım.
2 oğlum var, 2 ve 5 yaşındalar.
Senin kadar olmasa da, benimde araları az sayılır.
3. çocuğu düşünemiyorum bile, 2 tanesi saçımı başımı yoldurtabiliyor.
3. de bakırköylük olurum sanırım...
İyiki varlar o ayrı tabii ki.
Ben de en son "oh tam kıvamındayım" dediğim kiloyu 2. oğluma hamile kalmadan görmüştüm.
Sonrası yokuş aşağı... Şu anki halimden hiç memnun değilim...
İnşallah canımEvet istiyorumda, belde 2 boyunda 1 fıtık olunca, ancak pilates yapabiliyorum.
Her spor programına uygun değil bu sorunlarım malesef, yoksa yapılabilecek bir çok şey var bölgesel incelme konusunda özellikle. Pilates ile soft bir başlangıç yapayım bakalım ardı gelir inşallah...
Bir de zumba deneyeceğim bakalım.
Hayırlısı...
İnşallah memnun kalırım spor yapacağım yerden de devamlılık olur.
ayy n ekadar güzelll Allah bağışlasın :)Küçük 2 yaşındaymış zaten senin için toparlanma zamanı şimdi. 2 yıldan önce hormonlar düzelmiyor, insülin direnci düşmüyor. Açlıkla yada tatlı isteğiyle başetmek zorunda kalıyorsun.
Benim büyük oğlum 13 yaşında
Küçükler 1,5 ve 3 yaşındalar. Ortanca okula başlasa da nefes alsam diyorum
amin :)İnşallah canım
Herkes mutlu olduğu görüntüye gelsin sağlıkla
ayy n ekadar güzelll Allah bağışlasın :)
Maşallah sen rahatsın o zamanamin.. benim evladım da 17 yaşına bastı şükürler olsun
şükürler olsun evet oldukça.. ama rahatlıkbatıyor galiba.. 2 -3 olsun seviyorum benMaşallah sen rahatsın o zaman
Küçük 2 yaşındaymış zaten senin için toparlanma zamanı şimdi. 2 yıldan önce hormonlar düzelmiyor, insülin direnci düşmüyor. Açlıkla yada tatlı isteğiyle başetmek zorunda kalıyorsun.
Benim büyük oğlum 13 yaşında
Küçükler 1,5 ve 3 yaşındalar. Ortanca okula başlasa da nefes alsam diyorum
Allah sağlıkla versin canım. İnşallah Çifter çifter kısmet olsun sana daşükürler olsun evet oldukça.. ama rahatlıkbatıyor galiba.. 2 -3 olsun seviyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?