2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

amin.. benim evladım da 17 yaşına bastı şükürler olsun

Maşallah...
Ben kendi evlatlarımın o yaşlarını görebilecekmiyim diye kara kara düşünüyorum.
Son zamanlarda modum çok düşüktü, yaşlı göbekli biri gibi hissettiğim için kendimi.
Sanki çocuklarımın ileri yaşlarını göremeyecekmişim gibi geliyordu.
Zaten bu yüzden biraz kendimi toparlamaya, hayatımda birşeyleri kendim için yapmaya başlamaya karar verdim.

Yaşta önemli bi etken canım kaç yaşındasın sen
Bence kolay vereceksin.
Ne kadar fazlan var

Allah sağlıkla versin canım. İnşallah Çifter çifter kısmet olsun sana da
amin olsun ve oldu :) (olumlama yapaıyorum )

sağlıkla huzurla göreceksin elbet.. kara kara değil bemmmbeyaz düşün güzel düşün :)
çok iyi yapmışsın.. ben de bu ara kendimi güzel güzel sevebilmekle meşgulüm.. başarabilirsem inanıyorum her şey de güzel olarak gelecek.. sen de yapaya başla.. insanın kendine bakması sevmesi gerçekten bir çok güzelliği beraberinde getiriyor.

Bence kolay vereceksin.
Ne kadar fazlan var
yok ben yaşa katılmıyorum.. ajda pekkana bakın.. kadın 18 liklere taş çıkarıyor devamı ile :)))
dediğim gibi kendini sevme ile alakalı diye düşünüyorum..

Bence kolay vereceksin.
Ne kadar fazlan var

38 yaşına erdik hayırlısı ile...
İdeal kilom 60 - 63 arası diyelim (yaşa göre)
Şu anda 69 - 71 arası geziyorum.

Geçen tartıda 68 gördüm inanamadım...
Halim bu kadar duman yani...

Benim en şanslı olduğum nokta eşim, eşim bana destek vermese, beni güçlü olmaya sevk etmese, sanırım psikolojik bunalımlara girer bir daha da çıkamazdım.
Gerçekten eş önemli bir nokta...

İnşallah bakalım, Allah sağlık sıhhat versin en başı.
Sonrası oluyor zaten.
Doğru diyorsun, insanın kendine değeri ile başlıyor herşey aslında...

Hoca verir talkımı hesabı, ben de herkese akıl veriyorum da bir kendime yetiremiyorum o aklı...

yok ben yaşa katılmıyorum.. ajda pekkana bakın.. kadın 18 liklere taş çıkarıyor devamı ile :)))
dediğim gibi kendini sevme ile alakalı diye düşünüyorum..

Ya evet ama Ajda ekstrem bir örnek bence.
Onun yaşadığı hayat, gördüğü bakımlar, yaptırdığı estetikler, bundan kim bilir nerelere yol olur...

Yaş metabolizma ile bağlantılı.
40 yaşından sonra kilo vermek gerçekten zorlaşıyor diyorlar, hem hormonlar hem de yaşın vermiş olduğu bir çok sağlık nedenleri ile...

maşaallah .. eş hakkaten çok önemli çok.. şanslılardansın o halde daim olsun..
o bende de var.. maşaallah konuşmaya gelince çatır çatır uygulamaya gelince cırt :))
ama en azından denemeye başladım bende bakalım

Bana müsade hanımlar, mesaim bitiyor.
Gideyim bir spora adım atayım bakalım nolacak, nasıl geçecek, çok heyecanlıyım.
İnşallah istediğim ideal kiloya ulaşma imkanım olur...

Canım benim, sürekli çocuklarla ilgilenince kendimizi böyle hissetmek normal.
Yardımcı olan birileri var mı

o göz önünde bir hayriye ablam var o da bir ajda.. inan ki ne estetik ne bakım vs.. yok.
kadın tamami ile sağlıklı beslenmeye adamış kendini aynı zamanda düzenli yürüyüş.. inanamıyorum.. her gün üşenmeden 1 saat sabah erkenden yürür.. işte onun da dediği gibi kendimi seviyorum kızım ben.. o böyle istiyor bak hayriye kendine dio.. bende öyle yapıyorum diyor

inandığım bir şey tecrübe ile de sabit.. düzenli yapılan her gün 1 saatlik yürüyüş ne yerseniz yiyin hiç bir şekilde kilo yapmıyor.
bende bugün start vereceğim

Maşallah canım
Bende hep haydi diyorum kendime 3-5 gün iyi sonra yine bırakıyorum.
Bu hafta sonu 2 günlük tatile çıkıyorum bakalım çocuklar ne yapacak (emziriyorum)
Kendim için bişey yapmak çok zor aklım hep onlarda

evlat böyle bir şey işte.. Allah sağlık versin.. güle güle git gel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…