tai mi o neki?sen sedeyeye yat .ben ayaklarımla basmak suretiyle masaj yaparım.zira bildiğim tek masaj çeşidi.annemin sırtından inmiyorduk.son zamanlarda ablam başlamış.göreni çağırıyormuşbelim ağrıyor, sedye ye uzanayım bir tai masajını alırım canım
Vazcaydım omuzlar yetertai mi o neki?sen sedeyeye yat .ben ayaklarımla basmak suretiyle masaj yaparım.zira bildiğim tek masaj çeşidi.annemin sırtından inmiyorduk.son zamanlarda ablam başlamış.göreni çağırıyormuş
ne demek ikisinin karışımı.bizde işte bir kış girimi bi yaz girimi yapıyoz özetlersekYaşasın terazi ve ikizlerin muhteşem karışımı, senede 2 kez ev temizlerimhayat bana güzel
allahını seversen.bak allahın adını verdim.Vazcaydım omuzlar yeter
fonetik derkene@clarke34 kuzum bence sevmediğin isimle fonetik olarak benzer isim tercih edersen hem sen hem çevren daha kolay alışır.
Teraziyim yükselenim ikizler, hangisinden geliyor bu gamsizlik bildiğim ikisinde de var.ne demek ikisinin karışımı.bide işte bir kış girimi bi yaz girimi yapıyoz özetlersek
Melahat=meltem gibi yani ses olarak benzer demek istedimfonetik derkene
bilmezmiyiz.görümcenler gittikten sonra çamışır suyana batmamış bişey kalmamıştı.kocanı yatıracaktın çamaşır suyunada elinden zor almıştıkTeraziyim yükselenim ikizler, hangisinden geliyor bu gamsizlik bildiğim ikisinde de var.
Ama başlarsam duvarları dolapları elde çitileyebiliyorum o derece manyarım yani
nasıl yaniİşsiz kaldım tam oldu...
O ekstrem bir durumbilmezmiyiz.görümcenler gittikten sonra çamışır suyana batmamış bişey kalmamıştı.kocanı yatıracaktın çamaşır suyunada elinden zor almıştık
gerçek adını söylese yardımcı olurduk esasındaMelahat=meltem gibi yani ses olarak benzer demek istedim
mis gibiO ekstrem bir durum
Perdeler hala deterjan kokuyor
nasıl yani
oww kötü olmuş.kaç yıllık işyerinBenim bir konum vardı, zam oranı konusunda.
Bu sene çok düşük zam yapmışlardı, sorunlar vardı vs.
Bende keyfiniz bilir istifa edebilirim ancak şu anda bunu yapmak istemiyorum, sizde çıkartırsanız çıkartın demiştim...
Çıkartıyorlar...
Benim arkadaşım rus, o isim değiştirdi ama annesi hala eski ismiyle sesleniyor.gerçek adını söylese yardımcı olurduk esasında
Eğer maddi olarak zorlamayacaksa, iyi yapmışsın.Benim bir konum vardı, zam oranı konusunda.
Bu sene çok düşük zam yapmışlardı, sorunlar vardı vs.
Bende keyfiniz bilir istifa edebilirim ancak şu anda bunu yapmak istemiyorum, sizde çıkartırsanız çıkartın demiştim...
Çıkartıyorlar...
iyiyim çok şükür .. ben de cenazeden geldim yaw.. arkadaşın yengesi gencecik mide ameliyatındangünaydın hariikam nasılssın
oww kötü olmuş.kaç yıllık işyerin
kesinlikleee.. aslan 1Boğa olmak bir ayrıcalıktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?