başınız sağolsun.tehlikeli mevzular bu mide ameliytalrı yaiyiyim çok şükür .. ben de cenazeden geldim yaw.. arkadaşın yengesi gencecik mide ameliyatından(
kesin verdilermi çıkışını.tazminat falan olayları netmi2016 yılı girişliyim sanırım
kesin verdilermi çıkışını.tazminat falan olayları netmi
Ben anlamam burçtan, temiz titizmi takıntılı mı, okb boyutunda mı hangisikesinlikleee.. aslan 1
boğa 2
şaşırtıcı olmamaış neyseki.bu duruma alıştırmışmıydın kendini.napacaksın başka iş falan düşünüyormusunBugün çıkış konusunda konuştuk.
Diğer konularda konuşacağız daha.
Bekliyordum zaten, benim için de iyi oldu yani.
Hiç bişey hissedemedim bu isimlerecemre,alina,mira,birce,deniz,öykü,gülce,seray,serra.özge,beren senin yaşına gidecek isimler
ismime yakın fonetik isim yok sanırımclarke34 kuzum bence sevmediğin isimle fonetik olarak benzer isim tercih edersen hem sen hem çevren daha kolay alışır.
özelden yazıyodum kapalı galiba mesajların. Hata verdi :/gerçek adını söylese yardımcı olurduk esasında
Benimkilerde öyle diyo ama yılmıycam.Benim arkadaşım rus, o isim değiştirdi ama annesi hala eski ismiyle sesleniyor.
Bi biz arkadaşları uyum sağladık eskiler akrabalar vazgeçmiyor bildiklerinden şaşmiyor
Allah rahmet eylesin, çok yazık genç yaşta ve elzem olmayan bir ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış.iyiyim çok şükür .. ben de cenazeden geldim yaw.. arkadaşın yengesi gencecik mide ameliyatından(
sağol canım yaa.. onu dedim kaç arkadaşım oldu bu ameliyattan.. maşaallahları var şimdi çıtır çıtır geziyorlar.. vade ya başka bişi değil.başınız sağolsun.tehlikeli mevzular bu mide ameliytalrı ya
aslında bunun biraz da elzemmiş.. 160 kiloymuşAllah rahmet eylesin, çok yazık genç yaşta ve elzem olmayan bir ameliyatı yaptırmak zorunda kalmış.
Kelepçe mi yoksa tüp mide mi acabaaslında bunun biraz da elzemmiş.. 160 kiloymuş
kelepçe doracımKelepçe mi yoksa tüp mide mi acaba
Tahmin ettim en çok sorun kelepçede oluyor.kelepçe doracım
aynen kader.. hepimiizn aldığı nefesin bir sayısı var.. ne eksik ne fazla bittiği yerde yoksun.. Allah ım zamansız ölümlerden korusun bizleri ailemizi ve tüm sevdiklerimiziii.. ölüm çok zalımTahmin ettim en çok sorun kelepçede oluyor.
Tıbbi riski tam olarak bilmiyorum ancak tüp mide daha az risk taşıyor.
Aslında sorunlu bile olsa uygun bir diyet, spor en güzeli ama vade yetmiş dediğin gibi.
Teyzem safra kesesi ameliyatından çıkamadı, en basit operasyonlardan biri ama nefes sayısı yetmiş dedik ne yapalım kader.
Amin canım, en gecinden, hayırlı ve sıralı ölüm versin rabbim.aynen kader.. hepimiizn aldığı nefesin bir sayısı var.. ne eksik ne fazla bittiği yerde yoksun.. Allah ım zamansız ölümlerden korusun bizleri ailemizi ve tüm sevdiklerimiziii.. ölüm çok zalım(
Benimde oyle dun salonu yaptim sadece bugun yatak odasindayim ancak kisliklari yazlijlari ayarladim insallah hava sogumaz ortada kalirizişler çok. yapacağım listeyi paylaşayım bende dursun burda
hafta sonu yurt geneli yağışlı deniyordu amaBenimde oyle dun salonu yaptim sadece bugun yatak odasindayim ancak kisliklari yazlijlari ayarladim insallah hava sogumaz ortada kaliriz
Nasip valla 2 gundur annem geliyor yoksa oglan birakmiyoe daha yapamam hem ramazan hem ise baslayacagim 2 hirkasiyla idare ederhafta sonu yurt geneli yağışlı deniyordu ama
Benim bir konum vardı, zam oranı konusunda.
Bu sene çok düşük zam yapmışlardı, sorunlar vardı vs.
Bende keyfiniz bilir istifa edebilirim ancak şu anda bunu yapmak istemiyorum, sizde çıkartırsanız çıkartın demiştim...
Çıkartıyorlar...
Hayırdır abla geçmiş olsun? Önemli birşey yok inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?