HoşbuldumHoşgeldin
Merhaba neler yapıyorsun hafta sonu sakin olur burası hafta içi hareketli.Hoşbuldum ☺
Napim bı aylık diyetten sonra bu gece eşim çalışacağı için kendimi aburcubura ve buraya vurdumMerhaba neler yapıyorsun hafta sonu sakin olur burası hafta içi hareketli.
Çok abartma aburcuburu yazık bir ayki emek boşa gitmesinNapim bı aylık diyetten sonra bu gece eşim çalışacağı için kendimi aburcubura ve buraya vurdumhmmm hafta içi komsuculuga gel diyosun
Valla can sıkıntısından daldım bikere artık çok geçÇok abartma aburcuburu yazık bir ayki emek boşa gitmesin
Tabi bekleriz çok sevinirim kaç kilo verdin
Çok iyi ahh bende o kadar versem ne hoş olurdu birde diyet topiğimiz var oraya beklerizValla can sıkıntısından daldım bikere artık çok geç1 ayda 3 kilo gitti canım
Tabiki gelirim bu günkü yediklerimin de gitmesi lazım malum kafana takmadiginda cidden gidiyo amaÇok iyi ahh bende o kadar versem ne hoş olurdu birde diyet topiğimiz var oraya bekleriz
Gecmis olsun ablaÇok sağol canısı annem anjiyo olduda 1 damarı açtılar.Daha iyi şimdi salı günüde ko trole gideceğiz.
tahlil yaptırmışmıydın sonuçlar nasılmerhaba millet sabah doktora gittim geç geldim işe işleri toparladım yeni bitti işler nasılsınızz
evet tıp fakültesine gittim bu sefer en son ocakta oraya gitmiştim değerler düşmüş ama tam olarak kaçak ne kadar anlamadım. sonuçları göstermeye gittiğimde anlaşılırtahlil yaptırmışmıydın sonuçlar nasıl
anladım.diyet grubu baya dağıldı ya.karar aldım cuma günü tınlanmamış.napsakbilemedimevet tıp fakültesine gittim bu sefer en son ocakta oraya gitmiştim değerler düşmüş ama tam olarak kaçak ne kadar anlamadım. sonuçları göstermeye gittiğimde anlaşılır
herkes işe güce dağıldı bence.anladım.diyet grubu baya dağıldı ya.karar aldım cuma günü tınlanmamış.napsakbilemedim
yarın bende sileyim.devam edenlerle devam ederiz.ben oruç tutmaya çalışacağım.durumlara göre bakarız.herkes işe güce dağıldı bence.
BEN ZATEN HİÇ GİRMEYENLERİ sildim listeden.
Geyik var dediler geldim.yarın bende sileyim.devam edenlerle devam ederiz.ben oruç tutmaya çalışamacağım.durumlara göre bakarız.
hoşgeldinGeyik var dediler geldim.O nasıl bir cümle ya Suhan, okudum okudum anlamıyorum. Çok uykusuzum gerçi, ondan da olabilir.
Uykusuzluktan işe de konsantre olamıyorum. Vakit geçsin diye KK da takılayım dedim, herkes evli bir ben bekar konuları denk geldi bi ton. Çok baydııı yaa.
Thank youuuhoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?