çok şükür iyiyim ne olsun yuvarlanıyoruz.Thank youuuNaber Befer, var mı güzel haberler?
Çok şükür, Allah bugünümüzü aratmasın. Güneş de kendini göstermeye başladı ufakdan, ben umutluyumçok şükür iyiyim ne olsun yuvarlanıyoruz.
bu krizde bu hayat şartlarında yaşamamız bile güzel haber değil mi?
Evet ısındı gerçekten havaÇok şükür, Allah bugünümüzü aratmasın. Güneş de kendini göstermeye başladı ufakdan, ben umutluyum
yok yok, enerji sömürmeyen herşeye açığım.Evet ısındı gerçekten hava
evli muhabbeti bayıyor mu seni
yok yok, enerji sömürmeyen herşeye açığım.
Sağlık, yokluk, ya da ne bileyim kötü ebeveyn gibi şeylerle sınanmadığı halde, sadece hayatında bir erkek yok diye kendine acıyan kadınlara alerjiğim sanırım.
Bak aklıma ne geldi. Sene bilmem kaç, zorla bir iftara davet edilmişim, haremlik selamlık. Sofra da belki 12 kadın, bi başladılar doğum hikayelerini yarıştırmayaa. Kiminki daha korkunçtu diyee...yaw yemek yicez birazdan, o muhabbette açmamıştı.ne güzel ifade etmişşin ne güzel
şuan tam yerindesin o zamanBak aklıma ne geldi. Sene bilmem kaç, zorla bir iftara davet edilmişim, haremlik selamlık. Sofra da belki 12 kadın, bi başladılar doğum hikayelerini yarıştırmayaa. Kiminki daha korkunçtu diyee...yaw yemek yicez birazdan, o muhabbette açmamıştı.
Çok korkunç yaa. Deşen olsa bile insan böyle şeyleri dillendirmeye çekinir, kendini şişlememek mi?şuan tam yerindesin o zaman
şaka şaka
benim başımdan da olumsuz bir hikaye geçti o dönemde ziyarete gelen herkes sözde bana telkin vermek istiyor ama ne hikayeler dinledim. narkozsuz bebeğini kürtajla aldıran mı düşüren mi?
çocuk düşşün diye kendini şişleyen mi?
doğurup bebeği kucağında ölen mi?
dedim ki erkeklere laf ediyorlar askerlik anısı anlatıyor diyor bunlar daha korkunç ve berbat
tabi şimdi kadın 80 yaşında kendide hatırlamıyor 24-25 yaşlarında 2 çocuğuda üst üste doğmuş zorlanıyormuş. günü geçmiş kesin hamileyim demiş. özel bölgeden şişin ucuna pamukla bir ilaç mi sürmüş ne yapmış içerde de o pamuk kaymış şiş rahmi delmiş kan kaybında ölüyormuş.hastane filan gitmiş rahim o saatten sonra istese de hamile kalamamışÇok korkunç yaa. Deşen olsa bile insan böyle şeyleri dillendirmeye çekinir, kendini şişlememek mi?
Al sana şükür için bir sebep daha, IQ'dan sıkıntılı insan az da değil hani.
Merhaba abla hoşgeldin nasıl oldu annenSelamlar hanımlar
hoşgeldin samson.bayar tahmin ederim.arada takıl buraya.burda geyik çokkGeyik var dediler geldim.O nasıl bir cümle ya Suhan, okudum okudum anlamıyorum. Çok uykusuzum gerçi, ondan da olabilir.
Uykusuzluktan işe de konsantre olamıyorum. Vakit geçsin diye KK da takılayım dedim, herkes evli bir ben bekar konuları denk geldi bi ton. Çok baydııı yaa.
yok kuzum iyiyimcanın sıkkın gibiSUHAN bir sorun mu var?
oo demo nerelerdesin sen.naptın nasılsınselamlar ..
walla aynı işe devamoo demo nerelerdesin sen.naptın nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?