2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ne güzel ifade etmişşin ne güzel

ne güzel ifade etmişşin ne güzel
Bak aklıma ne geldi. Sene bilmem kaç, zorla bir iftara davet edilmişim, haremlik selamlık. Sofra da belki 12 kadın, bi başladılar doğum hikayelerini yarıştırmayaa. Kiminki daha korkunçtu diyee...yaw yemek yicez birazdan, o muhabbette açmamıştı.

şuan tam yerindesin o zaman

şaka şaka
benim başımdan da olumsuz bir hikaye geçti o dönemde ziyarete gelen herkes sözde bana telkin vermek istiyor ama ne hikayeler dinledim. narkozsuz bebeğini kürtajla aldıran mı düşüren mi?
çocuk düşşün diye kendini şişleyen mi?
doğurup bebeği kucağında ölen mi?

dedim ki erkeklere laf ediyorlar askerlik anısı anlatıyor diyor bunlar daha korkunç ve berbat

Çok korkunç yaa. Deşen olsa bile insan böyle şeyleri dillendirmeye çekinir, kendini şişlememek mi?

Al sana şükür için bir sebep daha, IQ'dan sıkıntılı insan az da değil hani.

Çok korkunç yaa. Deşen olsa bile insan böyle şeyleri dillendirmeye çekinir, kendini şişlememek mi?

Al sana şükür için bir sebep daha, IQ'dan sıkıntılı insan az da değil hani.
tabi şimdi kadın 80 yaşında kendide hatırlamıyor 24-25 yaşlarında 2 çocuğuda üst üste doğmuş zorlanıyormuş. günü geçmiş kesin hamileyim demiş. özel bölgeden şişin ucuna pamukla bir ilaç mi sürmüş ne yapmış içerde de o pamuk kaymış şiş rahmi delmiş kan kaybında ölüyormuş.hastane filan gitmiş rahim o saatten sonra istese de hamile kalamamış

bunu marifet gibi anlattı bana birde gelip üzerine daha yaşın genç olur olur bir kere oldu ya arkasından hemen olur dedi...
bilmiyor bende yüksek tansiyon var böbrekte sıkıntı var

Son düzenleme:
hoşgeldin samson.bayar tahmin ederim.arada takıl buraya.burda geyik çokk

selam kızlar,
kp bende bu defa da ://
benim adamla beraber geldiler
düzen yine bozuldu..
sporumu yürüyüşümü yapamadım dün
akşam da arkadaşa uğradım valla eve giresim yoktu ://

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…