önce insanın bi gülesi geliyo tabi.eşiyle sorunu olan biçok arkadaşımız denedi sonuç mikemmelay benımde gulesım geldıbana da anlat
canım o bi önceki yarışmaya özeldi bütün herkes pro oldu.sponsor kazendi.gördümmm.. katılacağım befercim
bu arada senin yarışma ne oldu ?
birinci kim oldu ?
size de pro üyelik vermediler mi, en azından katılım sağladın değil mi ?
aynen öyle ben katlama şeklini çamaşırlarda çoraplarda ve havlularda uyguluyorum çok yer tasarrufu oldu.onuda uygula derimbazen çok laf kalablığı etmiş hissine kapıldım okurken.kıyafet konusunda benzer düşüncelere sahipmişim onu anladım.ama sıralama çok iyi.kıyafet,kağıt,kitap şeklinde gidiyor.o etkili oldu bende
ana fikire gelince beni anladığım alacağın yeni bişeyde veya atacağında önce çokmu gerekli ,onsuzda yürürmü diye düşün sonrada enerjisine ve sana keyif verip vermediğine bak.bunu gönülden yaparsan atmak ayırmak daha kolay oluyor
genelde burada herkes eşinden dertlideönce insanın bi gülesi geliyo tabi.eşiyle sorunu olan biçok arkadaşımız denedi sonuç mikemmel
tuh beferin şansına ://
sorun yok ama yarın bende denıcem tuttum fıkrıönce insanın bi gülesi geliyo tabi.eşiyle sorunu olan biçok arkadaşımız denedi sonuç mikemmel
evet havluları vs öyle katlıyorum artık.çocuklarınkide öyle yapıyorum ama benim evde malum bir adet kv varaynen öyle ben katlama şeklini çamaşırlarda çoraplarda ve havlularda uyguluyorum çok yer tasarrufu oldu.onuda uygula derim
konunun ilk amacı pompilimdi.adını bile sonradan değiştirdikgenelde burada herkes eşinden dertlide
haklısın annemde kalınca bende epey zorluk çektim tabi herkesin kendi düzeni var idare ecen mecburrevet havluları vs öyle katlıyorum artık.çocuklarınkide öyle yapıyorum ama benim evde malum bir adet kv var
yok bu sadece ikiniz arasında gizli sevgi sözcüğüsorun yok ama yarın bende denıcem tuttum fıkrıee agzım alısır markette falan pompılı dıye bagırırsam nolcak
doğru hatırlıyorum ilk açıldığında bakmıştım ama yazmamıştımevet havluları vs öyle katlıyorum artık.çocuklarınkide öyle yapıyorum ama benim evde malum bir adet kv var
:))yok bu sadece ikiniz arasında gizli sevgi sözcüğüyarını bekleme.şimdi direk mesajı at ve mucizelere şahit ol
sofra olacak ama biraz zorlu.ama iftara misafir alındığı bi gün foto çekimi yapılabilirsen gir harikoma bu seferde seni destekleyelim
dur hemen denıcemyok bu sadece ikiniz arasında gizli sevgi sözcüğüyarını bekleme.şimdi direk mesajı at ve mucizelere şahit ol
yok çokta şettirmiyorum artıkhaklısın annemde kalınca bende epey zorluk çektim tabi herkesin kendi düzeni var idare ecen mecburr
öle yapcam saten.. o caanıımm masayı kimsesiz bırakır mıyım heç :)sofra olacak ama biraz zorlu.ama iftara misafir alındığı bi gün foto çekimi yapılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?