ne guzel konusuyosun benımle hayatım dedıciddimisin.ne yazdı
Ne guzel konusuyosun benımle hayatım dedı ciddimisin.ne yazdı
he bılıyom bende de senı goruyorum
ismi lazım değil bi arkadasım var temızkık ıcın ayırdıgı vaktın %50 sını marıa kondo vıdeoları ızleyerrj gecırıyor tabı vakıt kalmayınca ızleyıp katlayamıyo
ilerlet.kelimeyi tütret tam gaz devamne guzel konusuyosun benımle hayatım dedı
Ne guzel konusuyosun benımle hayatım dedı 
iyi baby sen.bittimi temizliknasilsiniz kizlar
Sayilir canim ama öldum koca sehirde kadin bulamiyorum iyimiiyi baby sen.bittimi temizlik
Sukur canim iyiyiz ise baslamama az kaldi onun buruklugu varçok şükür sen nasılsın :)
tamamdır tuttum ben bunuilerlet.kelimeyi tütret tam gaz devam
ben buldumda noldu.200 tll.gücüme gitti veremicem kendi başımın çaresine bakıcamSayilir canim ama öldum koca sehirde kadin bulamiyorum iyimi
he bılıyom bende de senı goruyorum
ismi lazım değil bi arkadasım var temızkık ıcın ayırdıgı vaktın %50 sını marıa kondo vıdeoları ızleyerrj gecırıyor tabı vakıt kalmayınca ızleyıp katlayamıyo
neden o kaddar pahalıııben buldumda noldu.200 tll.gücüme gitti veremicem kendi başımın çaresine bakıcam
hoşgeldin ne zaman başlıyorsunnasilsiniz kizlar
benim mi kim oldugumu bılmıyosun.kim olduğunu bilmiyorum fakat ben 2 defa aynı anda izledim artık el alışkanlığı bakmasan yapıyorum sıkıntı yok çok kolay çok düzenli
YOOO izleyip izleyip yapmayan kım bilmiyorumbenim mi kim oldugumu bılmıyosun.
bende hıc ızlemedım ızlemeden mantıken konmarılıyom
Burdada 170 tl olmus dolarla bunun fiyatina yetosemiyoruz sonbaharda 160 tiben buldumda noldu.200 tll.gücüme gitti veremicem kendi başımın çaresine bakıcam
15 mayistahoşgeldin ne zaman başlıyorsun
az kalmış ben daha yeni yeni alışıyorum 1 ay oldu.15 mayista
kendısını sımdı hıc ıfsa etmıyımYOOO izleyip izleyip yapmayan kım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?