- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.207
- 1.423
- 60
hep aynı beaa
benimde haftasonu bitmedi.iki amkinalık çamaşır var.birini gece yatmadan serdim.makinanın şaftı kaydı haftasonu.durmadan çalıştı yawrumŞimdi 2.kez makine çalışıyor,bide çamaşır askılığım kırılmıştı haftasonuda onu aldık
valla işte dinleniyoruz dimi...iyidir valla.yorgunum bende.alışveriş temizlik vs derken hiç dinelenemedim.
hayırlı olsun askılığın çok kalitesiz malzemeden yapıyorlar hemen kırılıyor.Şimdi 2.kez makine çalışıyor,bide çamaşır askılığım kırılmıştı haftasonuda onu aldık
valla yaa aynenvalla işte dinleniyoruz dimi...
yoksa evde bir o yana bir bu yana çok zor
hayırlı olsun askılığın çok kalitesiz malzemeden yapıyorlar hemen kırılıyor.
bana askılık dayanmıyor.üçüncü askılığım sekiz senedeSağol canım kırıldı hemen kaç yıldır kullanıyordum kendisinideğişim iyi oldu gerçi:))
bana askılık dayanmıyor.üçüncü askılığım sekiz senede
Vayyyy 3 tane hemde
Bauhaustan aldık,300teleye vardı bern neyaptım ama gittim 85 teleye olanı aldım vaslla hiç fark yoktu
abla bende okadar para veremem bi askılığa zaten dün gece farktteim tellerin birini yine kırmışım.eşim görmesin
enişte senin için en iyisini düşünüyorVerilmez eşime kalsa alacaktı yokdedim olmaz
günaydın.amin hayırlı ramazanlarGünaydın hayırlı bereketli,Ramazanlar kızlar..Rabbim orucumuzu ,ibadetlerimizi kabul etsin,Rabbim bu ramazanıda sağ salim,huzurla, sağlıkla geride bırakmayı nasip etsin.
enişte senin için en iyisini düşünüyortabi biz türk kadınlarında o askılığa o parayi verecek göz yok
Arada bi ugruyorumgünaydın.amin hayırlı ramazanlarhoşgeldiniz
nickmi değiştirdinArada bi ugruyorum
nickmi değiştirdin
ha evet hatırladımEvet değiştirmiş eski ME118 idi kendisi,yemek topiğinden tanıyorum.
ha evet hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?