tmmdır buna ben bir de ceviz ekliyorum yoğurtla da mayonezi karıştırıyorum benim yaptığıma benziyor.. evet bunu da ekliyorum.. sanırım her misafirde sofrada dursa bir sakıncası olmaz diiil mi ?Rica ederim en favori menüdür benim için :)
kabakları rendeleyip suyunu süzüyorum
az yağda kavuruyorum rengi değişiyor yumuşuyor kabaklar. yoğurt dere otu ekliyorum biraz tuz bitti :)
evet çok da hafif bisküvili pasta.. yapıp yapıp dolaba yer edeyim iyisi mi ?dondurma
tatlı geliyorsa sütlü tatlı en mantıklısı
tmmdır buna ben bir de ceviz ekliyorum yoğurtla da mayonezi karıştırıyorum benim yaptığıma benziyor.. evet bunu da ekliyorum.. sanırım her misafirde sofrada dursa bir sakıncası olmaz diiil mi ?
hayır onu demedim :)Yanına kaşık koysan herkes istediği kadar alır tabağına sorun olmaz
evet çok da hafif bisküvili pasta.. yapıp yapıp dolaba yer edeyim iyisi mi ?
benim adamla da ilk evliyken ramzanımız olacak.. görsün hatununun marifetlerini.. çok kilolu olduğundan yemek işinden kaçıyorum o da beni bir şey bilmiyor sanıyor :)
hayır onu demedim :)
yani her misafirde bu kabak salatasından olsa sorun olmaz değil mi ?
soframın demirbaşı gibi yani :)
Vayy ilkler önemlidir :)
Tabi canım yap şöyle sofrayı mis gibi :)
anlaştıkheheh Sorun olmaz :)
Ben çok severim dereotunu özellikle salataya falan eklerim.
oo seni buralarda görmekBen misafirlerime kıymalı pide yaptırıyorum.
zamanım varsa güveç yapıyorum.
yanına bamya çorbası yaparım.
karışık yeşil salata
kabak tarator.
kırmızı közlenmiş biber - patlıcan
tatlı kıbrıs tatlısı veya şerbetli tatlı
oo seni buralarda görmek
senin ailenmi geliyor harikamohayır onu demedim :)
yani her misafirde bu kabak salatasından olsa sorun olmaz değil mi ?
soframın demirbaşı gibi yani :)
evet her yıl gelenek haline geldi.. ramazanın ilk hafta sonusu ben alıyorum yemeğe :)senin ailenmi geliyor harikamo
ha önümüzdeki haftaya gelecekler yanievet her yıl gelenek haline geldi.. ramazanın ilk hafta sonusu ben alıyorum yemeğe :)
süper .. evet börek de olsun sofrada ille kiiftariyelik tabak
çorba.
börek.(olmasada olur)
izmir köfte,
pilav.
salata
bitane zeytinyağlı
mezeler.
sütlü tatlı
ha önümüzdeki haftaya gelecekler yani
buluruz daha değişik.yeeesss :)
aynen bulalım valla.. bir hafta var gerçi ama şimdiden kayıt altna alayım sıkışmamamk için .. toplamında ailem dışında 3 aile daha var alacağımbuluruz daha değişik.
kalabalık olacak.kaç kişi toplam.ben çok kalabıklta geriliyorum.aynen bulalım valla.. bir hafta var gerçi ama şimdiden kayıt altna alayım sıkışmamamk için .. toplamında ailem dışında 3 aile daha var alacağım
sorma valla..kalabalık olacak.kaç kişi toplam.ben çok kalabıklta geriliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?