2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

Bende farkettimde benden önce suhan sordu,bakayım dedim öyle buldum:))
Günaydınlar bu arada:))
Aslında cee diyip kacacaktım diğer topiğede canısılar yazmamdan tanıdı kimisi,nevoda profilime bakmış ,kimi tanıyamadı ,iyi oldu yaa Kızlar IETT Gibi diye kızdırıyorlardı kurtuldum

Aslında cee diyip kacacaktım diğer topiğede canısılar yazmamdan tanıdı kimisi,nevoda profilime bakmış ,kimi tanıyamadı ,iyi oldu yaa Kızlar IETT Gibi diye kızdırıyorlardı kurtuldum

Bende profile baktım öyle buldum,bamya çorbasını gördüm hatırlarsan birisi gelip laf sokmuştu peçete kağıdıdiye.
Banada seni almaya geldim demişti
Bu nick daha güzel oldu,

Bende profile baktım öyle buldum,bamya çorbasını gördüm hatırlarsan birisi gelip laf sokmuştu peçete kağıdıdiye.
Banada seni almaya geldim demişti
Bu nick daha güzel oldu,
Kız abla ben bunu hatırlamıyom ay kime dedi peçete kağıdı gibi diye hangi topiğe yazdı valla yeni duyuyorum ben

Çorbalarda olduya unuttun herhalde,geldi bişilerzırvaladı gitti neymiş nick vetarih öylemi yazılırdiyekükredi.
Bakayım sana yollarım buursam.
Abla gözünü Seveyim bul biyaa ,benim nickemi laf attı kimin nicke

Ortaya attı buldumbile kesin sana dedibence.
Abla ben bunu nasıl kacırdım ya dur sen ben gösteririm şimdi ona,yeni gördüm .........
Ağzımı bozdurcak benim.bana yazmış belli bide tarihi yanlış yazmıştım nevoya bi sorun olurmu diye de sordum olmaz dedi değiştirmedik.dur ben bunu hazmedemem

Uğraşma şutlandı zaten şikayet etmiştim kazene sağolsun halletti hemen.

Uğraşma şutlandı zaten şikayet etmiştim kazene sağolsun halletti hemen.
Ya valla afedersin yazarsam zaten küfretcem töbe yarabbim ,valla yeni okudum yorumları kızlarda sende yapmıssınız yorum. Afedersin b...k yemek düşer bilmem nenin nesine sinirlendim yaa. O yorumu bir görseydim o an varya ban umrumda olmazdı .

Bizler hallettik nasılsa,birde beni bekliyormuş almak için

Bizler hallettik nasılsa,birde beni bekliyormuş almak için
Hee algit diyeydin Abla valla bugün sınanıyorum benyaa eminim azöncede kıza çikolata verdim küçük parçasını kattım agzıma tam yicem aklıma geldi nasıl tükürdüm çalkaladım ağzımı tövbe yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…