antepte de güzel künefe yapılıyor ama evet ben hatayınkine bayılıyorumkünefe diyordum bende
Yok hayatım yok cumbada ye bakalım hatay çok basit kalır çok farklı şeyler üretiyorlarkünefe diyordum bende
o peynir sünecek arkadaşantepte de güzel künefe yapılıyor ama evet ben hatayınkine bayılıyorum
burda sunum mekan çok abarttılar çokantepte de güzel künefe yapılıyor ama evet ben hatayınkine bayılıyorum
tontirikoya benzemişsin profilde aynıSelam genjlerrr
ne tarafta oturyorsun canımevet ne diyorduk antep :)
orası bana çok ağır geldi yaa yine özikizler güzelYok hayatım yok cumbada ye bakalım hatay çok basit kalır çok farklı şeyler üretiyorlar
olay tv yi biliyor musun o civardayım sen?ne tarafta oturyorsun canım
hoşgeldin iyidir.sn nasılsınSelam kızlar nasılsınız bakalım :)
kızz çok oldu bende yemeyeli...canım istedi bako peynir sünecek arkadaşgerçi ben şerbetli tatlı yiyemem ama dondurmalı olunca tüketebiliyorum yada sütle birlikte
sanırım orda yedim ben.iki katlı otantik bi mekanmıydıYok hayatım yok cumbada ye bakalım hatay çok basit kalır çok farklı şeyler üretiyorlar
odül verebilirsin kendinekızz çok oldu bende yemeyeli...canım istedi bak
Bomba gibiyim konunuzu görüp dalmak istedim :)) nerelerdensiniz kızlar :)hoşgeldin iyidir.sn nasılsın
ODA GÜZEL her türlü biliyorsun güzel kötü yapan yer yok... ünv orda seyit usta orasıda güzel yolun düşerse deneorası bana çok ağır geldi yaa yine özikizler güzel
o tarafta oturoyorsun dimi ?olay tv yi biliyor musun o civardayım sen?
bi de arkadaş çıkıyormuşuz :)
giriş bahçesi var birde giriş var üst katı var mı bilmiyorum ama otantik bir dizayn var emekte cadde üzeri b,r yersanırım orda yedim ben.iki katlı otantik bi mekanmıydı
hahahaa bu kadar oluro tarafta oturoyorsun dimi ?
bende tam o tarafta çalışıyorum. sarıgüllükte otuyorum
nerde çalışoıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?