kesinlikle resmen yiğit yaaHemcinsimiz tamamda kadının bir duruşu var,erkeklere taş çıkartır.
kesinlikle resmen yiğit yaa
ya haklısın canım öyle ama arada çok sıkıntı çıkartıyor bana bende bunu anlamıyorum. ama sıkıntı varsa çözülmüyorsa bir çıkış yolu bulmak gerekiyor. bilmiyorum kafam karışık...ama kuzu aranızda güzel enerji var.ben bunu yemek yarışmasında hissettim.ne bilim her erkek yapmaz bunu.süsleme fotoğraflama vs.
benimde aklımdan ara ara geçip gidiyor ama yüzeysel çok sinirlendiğim zaman.çözümü başka yollamı arasanız acaba
Bende cok severim kendisini sadece gecen yil secim aksami ortadan kayboldu kirginim sevdicegi olarakKüçük ortak devreye girdi diyor
Dominant resmen
Bende cok severim kendisini sadece gecen yil secim aksami ortadan kayboldu kirginim sevdicegi olarak
sıkma canını kuzumya haklısın canım öyle ama arada çok sıkıntı çıkartıyor bana bende bunu anlamıyorum. ama sıkıntı varsa çözülmüyorsa bir çıkış yolu bulmak gerekiyor. bilmiyorum kafam karışık...
bekle bakalımramazandan sonra bir konuşacağım şimdi oruç vs ara açmak istemiyorum
slm canımGunaydin kizlar
Diyorlar neyse abla ben daha yeni siyaset yuzunden mapistan ciktim simdi yine fislemesinler beniO akşam bişiler oldu ama ne oldu
Bende cok severim kendisini sadece gecen yil secim aksami ortadan kayboldu kirginim sevdicegi olarak
Nasilsin canimslm canım
Diyorlar neyse abla ben daha yeni siyaset yuzunden mapistan ciktim simdi yine fislemesinler beni
Her secim oncesi banlaniyoruz alistim artikBende yeni çıktım rahmet okumadım diye
valla takanlar fıldır fıldır altan altan takip edip açık arıyor aman ha diyimDiyorlar neyse abla ben daha yeni siyaset yuzunden mapistan ciktim simdi yine fislemesinler beni
iyidir belalım senNasilsin canim
Her secim oncesi banlaniyoruz alistim artik
Bende yeni çıktım rahmet okumadım diye
elimi eteğimi çok oldu çekeli oralardan.bdvden de.çok şükür uzun zamandır girmedimYıllardır böyle orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?