- 20 Mart 2008
- 142.064
- 214.197
- 1.423
- 60
aman abla accık durun.özlüyüz yafff
elimi eteğimi çok oldu çekeli oralardan.bdvden de.çok şükür uzun zamandır girmedim
bi dönem daha yoğundu.şimdilerde okadar yok sanki.eskiden neydi bee.medcezirlerin falan olduğu zamanlardaGenlere işledi gitmiyor artık
bi dönem daha yoğundu.şimdilerde okadar yok sanki.eskiden neydi bee.medcezirlerin falan olduğu zamanlarda
o grup olduğu gibi yok şimdilerde.eve genel seçim daha hareketli geçiyor arada okuyorum.yazmamk için tutuyorum çoğu zmana kendşmiAynen nmedde yok artık gelmiyor nedense,genel seçimler daha ekşınlı oluyor birde.
o grup olduğu gibi yok şimdilerde.eve genel seçim daha hareketli geçiyor arada okuyorum.yazmamk için tutuyorum çoğu zmana kendşmi
Aman arasinlar don yok birtarafimizda sunu soyleyeyim anne sutu olmadan bebek buyutmek cok masrafliymis Allah herkese bol sut versinvalla takanlar fıldır fıldır altan altan takip edip açık arıyor aman ha diyim
Sukur iyi saylirim canimiyidir belalım sen
toplu kıyım oluyordu.bi giriyorduk 10 kişi iptalTut vallla tuzak resmen,ahhhh nerde o eski çete grubu
evet.tecrübeliyim bu konuda.anamız ağlamıştı.Aman arasinlar don yok birtarafimizda sunu soyleyeyim anne sutu olmadan bebek buyutmek cok masrafliymis Allah herkese bol sut versin
Evet evet sukur geldi 9 aylik olduk mama dogdugunda 90 tl di simdi 150evet.tecrübeliyim bu konuda.anamız ağlamıştı.ek gıda zmanınız geldimi
korkunçEvet evet sukur geldi 9 aylik olduk mama dogdugunda 90 tl di simdi 150
Malesef sonrada bebeklere pirinc unu vermeyin adam yoksa ne yapacakkorkunç
Okuyorum tatlım işim var arada takılıyorum...işin var sanıyordum buralardamısın
avatarına baktıkça hipnoz olmak üzereyim bilesinOkuyorum tatlım işim var arada takılıyorum...
sen nasılsın ne yapıyorsun
avatarına baktıkça hipnoz olmak üzereyim bilesin
izin aldın o zaman senSelam kızlar hayırlı Cuma'lar
Suhan bir hamle çıktık valla ya
Benim adamın memeleket özlemi depreşmiş bu sayede kp de kalmış olacak burada kaç zamandır buradaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?