2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

günaydın ahalii :)

gelir gelmez saçlarımı düzleştirmeye koyuldum oh yaa bu bana 1 hafta gider dermişim :)
ama pek kolay oldu bundan böyle hep burada yani iş yerinde yapacağım.. yoksa en az bir saat erken kalkmam gerekiyordu..
kısacası akıllı bıdık oldum ben bugün saçlarımı burada düzleştirerek :))

ortaya ilk günden beri ortak para koymadık ama iş senin kardeşinin dediğin gibi oluyor. kardeşine gidiyor onun çocuklarına gidiyor 8 senedir bunun önüne geçemedim. her seferinde tartışma ile sonlandı sonuca bağlanmadı. gizli biriktiriyorum zaten ona karışmaz ama bilir hisseder ufak ufak attığımı araba alırken verdim işte. o hiç ama hiç biriktirmiyor. bir sıkıntı olsa şuan hiç para yok mesela...

kızkardeşim çok konuştu artık kendini düşün diye.kardeşi iki ev sahibi oldu biizmkilerde bişey yok.şimdilerde aklı başına gelmiş onun.sen araba kullanamıyormusun

bizim arkadaşlardanda var saç makyaj yapan işyerindeç

kızkardeşim çok konuştu artık kendini düşün diye.kardeşi iki ev sahibi oldu biizmkilerde bişey yok.şimdilerde aklı başına gelmiş onun.sen araba kullanamıyormusun
aktif olarak kullanıyorum ama eşimde olduğu için kullanamıyorum.
bizimkilerde öyle bir durumda evlerinde her şey yeni son model ben şimdi eve para harcasam 50 bine ihtiyacım var. bizimki akıllanmaz vicdan çok..

aktif olarak kullanıyorum ama eşimde olduğu için kullanamıyorum.
bizimkilerde öyle bir durumda evlerinde her şey yeni son model ben şimdi eve para harcasam 50 bine ihtiyacım var. bizimki akıllanmaz vicdan çok..
ilk işin bu olsun.altan alta işin olduğunda arabayı al.gerekirse eşini işe bırak ondan sonra kendi işlerini gör.doktora falan tek gidiyorsun.sonradan başını çok vuru taşa bizimkiler gibide zaten milletteki bu sömürge fikri bizimkilerin vizdanlı olması sebep oluyorya

ahh ahh
işine hep araba ile onun keşke yerleşik bir işi olsa ama yok. yok benim ev ile iş arası araba ile 10 dakika bile değil...
bu iş boşanma ile sonuçlanmasın diye uğraşıyorum inan birde şu bebek olayı oldu daha kötüledi herşey

oww işler ciddi.oda kolay şeyler yaşamadı seninle birlikte.

evet ciddi ciddi düşünüyorum artık çünkü 32 yaşındayım oda 36 yaşında onunda bir hayatı var eğer olmayacaksa zorlamanın bir anlamı yok herkes kendi yoluna bakar..
daha önce gündem oldumu bu ikinizin arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…