ortaya para konmuyorsa sıkıntı var ,olan para birden yok oluyorsa oda sıkıntı.annesine falan gidiyor olabilir yada kardeş vs varsa.benim kız kardeşimde öyle oluyor.abla diyor oturup heray hesap yapıyoruz.tamam doğru çıkıyor şuraya buraya diye sonra bi duyuyorum başkasından annesine hop 500 atmış kardeşinin kirasının üstünü tamam lamış vs.bizde birikim ortak gidiyor nasıl çözülür bilmiyorum ama ipleri eline al derim.ama sert olmayacak şekilde.yada biriktirdiğini sen ayırı haberi olmasın.ben başladım ayrı ama ufak aylık 100 gibi.annesini arasaydın ağız araması yapsaydın anne size gelecek vs gibilerinden
kızkardeşim çok konuştu artık kendini düşün diye.kardeşi iki ev sahibi oldu biizmkilerde bişey yok.şimdilerde aklı başına gelmiş onun.sen araba kullanamıyormusunortaya ilk günden beri ortak para koymadık ama iş senin kardeşinin dediğin gibi oluyor. kardeşine gidiyor onun çocuklarına gidiyor 8 senedir bunun önüne geçemedim. her seferinde tartışma ile sonlandı sonuca bağlanmadı. gizli biriktiriyorum zaten ona karışmaz ama bilir hisseder ufak ufak attığımı araba alırken verdim işte. o hiç ama hiç biriktirmiyor. bir sıkıntı olsa şuan hiç para yok mesela...
pompili ne demekBenimki ekran resmi atarım diye mesajlarda pompilim deme tuhaf oluyorum yazmış, uyanıkahahahahahh
bizim arkadaşlardanda var saç makyaj yapan işyerindeçgünaydın ahalii :)
gelir gelmez saçlarımı düzleştirmeye koyuldum oh yaa bu bana 1 hafta gider dermişim :)
ama pek kolay oldu bundan böyle hep burada yani iş yerinde yapacağım.. yoksa en az bir saat erken kalkmam gerekiyordu..
kısacası akıllı bıdık oldum ben bugün saçlarımı burada düzleştirerek :))
eşine söyleyeceğin sevgi sözcüğü.odun erkekleri pamuk yapma metodu bi nevipompili ne demekben biraz yabancı kaldım olaya
aktif olarak kullanıyorum ama eşimde olduğu için kullanamıyorum.kızkardeşim çok konuştu artık kendini düşün diye.kardeşi iki ev sahibi oldu biizmkilerde bişey yok.şimdilerde aklı başına gelmiş onun.sen araba kullanamıyormusun
ilk işin bu olsun.altan alta işin olduğunda arabayı al.gerekirse eşini işe bırak ondan sonra kendi işlerini gör.doktora falan tek gidiyorsun.sonradan başını çok vuru taşa bizimkiler gibide zaten milletteki bu sömürge fikri bizimkilerin vizdanlı olması sebep oluyoryaaktif olarak kullanıyorum ama eşimde olduğu için kullanamıyorum.
bizimkilerde öyle bir durumda evlerinde her şey yeni son model ben şimdi eve para harcasam 50 bine ihtiyacım var. bizimki akıllanmaz vicdan çok..
ahh ahhilk işin bu olsun.altan alta işin olduğunda arabayı al.gerekirse eşini işe bırak ondan sonra kendi işlerini gör.doktora falan tek gidiyorsun.sonradan başını çok vuru taşa bizimkiler gibide zaten milletteki bu sömürge fikri bizimkilerin vizdanlı olması sebep oluyorya
oww işler ciddi.oda kolay şeyler yaşamadı seninle birlikte.ahh ahh
işine hep araba ile onun keşke yerleşik bir işi olsa ama yok. yok benim ev ile iş arası araba ile 10 dakika bile değil...
bu iş boşanma ile sonuçlanmasın diye uğraşıyorum inan birde şu bebek olayı oldu daha kötüledi herşey
evet ciddi ciddi düşünüyorum artık çünkü 32 yaşındayım oda 36 yaşında onunda bir hayatı var eğer olmayacaksa zorlamanın bir anlamı yok herkes kendi yoluna bakar..oww işler ciddi.oda kolay şeyler yaşamadı seninle birlikte.
daha önce gündem oldumu bu ikinizin arasındaevet ciddi ciddi düşünüyorum artık çünkü 32 yaşındayım oda 36 yaşında onunda bir hayatı var eğer olmayacaksa zorlamanın bir anlamı yok herkes kendi yoluna bakar..
belli aralıklar oluyor ama ben hiç bu kadar ciddi düşünmemiştimdaha önce gündem oldumu bu ikinizin arasında
Amin canim benim zaman gösterecekBefercim Can parem halkında hayırlısı olsun ne deyim
Aile huzuru hiç bir şeye benzemiyor
Allah yardımcın olsun
Hayırdır bir problem mi oldu önceden planlanmış mıydıKızlar selamm
Benim adamın memleketine gidiyorus yola çıktıktl
İyi aksamlar kuzum netiim yok kocişten girip çıkıyorum hepinize iyi aksamlarsağol kuzum.günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?