hacıtttttttt çiçemmmmm nerelrdesinGünaydınnnnnnnnnnn
Yawrimooooo şok ösledim şokkkkhacıtttttttt çiçemmmmm nerelrdesin
Way başıma gelenler nasıl yoğun stresli bir dönem oldu yine, eşim beni çalıştırıyor bu yazhacıtttttttt çiçemmmmm nerelrdesin
bizde özledik vallaaaYawrimooooo şok ösledim şokkkk
eşinin yanındamı başladınWay başıma gelenler nasıl yoğun stresli bir dönem oldu yine, eşim beni çalıştırıyor bu yazzaten tadilat planlanan sürede bitmedi ve aksilikler oldu, annemler 3 haftaya yakın kaldı sonra ben çalışmaya başladım ramazan da göçtüm artık
evet canım başladık bakalım, bu sabah 10 da geldim patron çıldırdıeşinin yanındamı başladın
evet canım başladık bakalım, bu sabah 10 da geldim patron çıldırdı
evet genel anlamda bir dağılmışlık söz konusu.befer buralarda olurdu normalde o da yok bugün bide harikosiz neler yaptınız sakin sanki buralar
sen ben bizim oğlan yani ekip buradaevet genel anlamda bir dağılmışlık söz konusu.befer buralarda olurdu normalde o da yok bugün bide hariko
bildiğin gibi işte beasen ben bizim oğlan yani ekip burada
ay pc daha kolaydırişyerin de bilgisayardan yazıyorum bana da bu zor geliyor öğrenmeye çalışıyorum
alışmayıca abdest tutmadı demek kiay pc daha kolaydır
bende normal gidiyor sahura uyanamıyorum eşim hazırlıyor.bi hafta kv yoktu dün tekrar geldi bakalım.sahurda gözümü açamıyorken bişeyler anlatıyoorduramazanla aranız nasıl, beni yıktı geçti iftar sonrası uyumuşum eşim sahur hazırlamış sonra tekrar uyudum 9:30 da kalktım eşim gitmiş duymamışım jet hızıyla çıktım evden
offff sahur olayı gerçekten çok zor, 12 de yer yatarız diyorum istemiyor onu dabende normal gidiyor sahura uyanamıyorum eşim hazırlıyor.bi hafta kv yoktu dün tekrar geldi bakalım.sahurda gözümü açamıyorken bişeyler anlatıyoordu
eşinle maaşı konuştunmu
eyii eyiiiioffff sahur olayı gerçekten çok zor, 12 de yer yatarız diyorum istemiyor onu da
maaş konusu gayet iyi akşam hasılatı alıp gidiyorum
keyfi bilir,yönetime el koymam gerekti bizim ki biraz fazla saftır. kasayı tutmak zorunda kaldım işin aslıeyii eyiiiiadam pişman oluyormuş
iyi etmişsin.iyi bi karar olmuş.atolyeyi bıraktınmıkeyfi bilir,yönetime el koymam gerekti bizim ki biraz fazla saftır. kasayı tutmak zorunda kaldım işin aslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?